IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ajatuksia.Torstai 16.02.2006 16:39

Alkasin tässä taas vaihteeksi ajatella liikaa.

Mieleeni tuli muun muassa ajatuksia elämän ainutkertaisuudesta. Toisille se on itsestäänselvyys, toiset eivät ole tulleet edes ajatelleeksi asiaa. On myös sellaisia joita ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kaikki kannattaa tehdä harkiten, mutta ei kuitenkaan kannata jättää tekemättä. Myöhemmin voit katua asiaa. Et koskaan tule elämään mitään hetkeä uudestaan. Eli ei tule toista mahdollisuutta. Sorry.

Mutta vaikka tuntuu että olisi mokannut jonkin hetken, täytyy unohtaa se ja jatkaa eteenpäin että ei sure onnensa ohi. Jopa jokainen liike minkä teet voi vaikuttaa johonkin. Ole onnellinen pienistäkin asioista. Älä murehdi pieniä asioita. Älä odota tulevaa, älä murehdi menneitä. Elä tätä hetkeä. Menneisyyttä et voi elää uudelleen, ja tulevaisuuteen ei ole kiire. Se tulee joka tapauksessa.

Monet harrastavat muistoissa surffailua, no onhan se hetken kivaa kunnes törmää kipeisiin muistoihin, ja alkaa murehtia miksei tehnytkään niitä asioita toisin. Myös minä kuulun tähän porukkaan. Yritän päästä tästä tavasta eroon.

Mutta nyt lopetan tämän ajattelemisen.
Ottakaa ilo irti kaikesta.
Cya.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.