IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Piupalipaupali.Keskiviikko 15.03.2006 23:27

Koulusta tullessani ajattelin että voisin istua koko päivän kotona ja olla itseni kanssa.
Mutta kaunista kevätpäivää ei kannata siihen tuhlata. Joten laitoin viestiä ystävälleni Ninnille, jos hän vaikka olisi kotona. Menin sitten sinne. Ulkona tuli oltua paljon. Tuli huudettua paljon. Kurkku hieman käheä. MaTIIIII. Keitä te ootte te pienet poijat kun emme tunne teitä, piupali paupali piupali paupali, kun emme tunne teitä. lalalaa.

Redbull antaa SIIVET. Ehkä ei siipiä kuitenkaan. Mitä jos valitan Redbullin valmistajille asiasta? "Käytin tuotettanne, eikä se antanut siipiä, kuten mainoksessanne luvattiin." Vuosisadan naurut.

Mutta asiasta viidenteen. Lähtiessäni Ninnin luota oli niin kylmä, että en lähteny polkemaan, vaan jätin rakkaan polkupyöräni (<3 ) Ninnin pihaan, ja lähdin bussilla. Bussissa sitten kuuntelin musiikkia ja katselin ikkunasta ulos taivaalle, tähystelin tähtiä ja kuuta. Tuli "Mä tarvin tän hetken, tarvin tän hiljaisuuden.." -tunne, ja meinasin jäädä sinne bussiin ja mennä oman pysäkkini ohi ja keskustaan. Olisin noussut heti seuraavaan bussiin ja tullut sillä kotiin. Mutta totesin että on sitä parempaakin tekemistä kuin istua bussissa. Esimerkiksi matikanläksyt... Niinjoo, ne matikanläksyt...-->

Täysikuu<3

Täyssudet valtaavat tämän maan...
mmm-m....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.