IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.05.2009 21:18

Että osaakin väsyttää...oon ollut viikonlopun töissä klo7-15..eilen heräsin klo5.30 ja menin sitten nukkumaan vasta viisujen jälkeen...meni siin kyllä jonkin aikaa ennen kun nukahti..eli varmaan sellanen reilu 20h tuli valvottua ja tänään oli herätys 5.45...eli kolmisen tuntia kerkes nukkuu jos sitäkään..ja kaiken lisäks toi meidän kissa päätti herättää kesken unien...se tykkää iskee kynnet jalkaan jos sitä näkyy peiton alta vähän...ja yleensä se iskee jalkaan kiinni aamulla viiden tienoilla..
No ei mua kukaan käskenyt valvoo mutta ku halus kattoo viisut...
Mun piti töitten jälkeen nukkuu päikkärit mutta enpä oo nukkunu...pitäs jossain vaihees käydä suihkus ja sit mennä nukkuu ku aamulla herätys 4.30..
Tää yks on kyllä tulossa jonkun frendinsä kaa meille ku ne kävi terdellä...annoin ihan luvan :) ja tää kämppä on kuin ydinpommin jäljiltä..

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 19:41

On se niin mukavaa olla kipeenä...onkohan tää nyt sitä sikainfluenssaa...no ei kai nyt sentään..huomrnna pitäis mennä taas töihin...toisaalta ihan kivaa vaikken nyt tiedä onko tää olo ihan kaikista parhain työntekoon..mutta itepä pomolle sanoin että tuun töihin huomenna..

Vapusta sananen...se meni mukavasti...parina päivänä tuli otettua muutama mutta ei mitään kännejä..vappupäivänä oltiin Jämsässä käymässä...ja onnistuin sillä reissulla käräyttää naamani.. :) Sillon sunnuntaina käytiin lintsillä ja hauskaa oli...

[Ei aihetta]Perjantai 17.04.2009 19:21

Taas vaihteeksi täälläkin...pääsiäinen tuli ja meni..ihan täällä pääkaupunkiseudulla tuli vietettyä..nyt ois neljä työpäivää takana ja vielä kaksi jäljellä...sitten pääseekin ma ja ti laivalle...molempina päivinä päiväristeilylle..kiva päästä taas vähäksi aikaa pois hesasta..

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.03.2009 18:33

Saatiin perjantaina perheenlisäys...käytiin hakemassa meille puoli vuotias kollipoika, Kola nimeltään...ei olla itse nimetty..hyvin on poika kotiutunut uuteenkotiin...tosi lutunen kisuli.. :)

Vituttaa! Kannettavas...Sunnuntai 15.03.2009 03:07

Vituttaa! Kannettavas ei toimi tää vitun netti mut kännys toimii. Taitaa olla konees vika. Pari frendii oli tos kyläs jotka tajuu koneista mut ei nekään saanu toimii..vittu. Ja pitäs tehä kouluhommia. Ei voi mitään. Aamulla laivalle!

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.03.2009 17:25

Blaah...tylsää...kulta töissä ja ite vapaalla...pitäis siivota ja tiskaa ja pyykätä yms....no pyykkikone pyörii jo toista satsia...enää pitäis imuroida, pestä lattia, tiskata, kastella kukat, viedä roskat...ja pitäis jossain vaihees ehtii viel tehä koulujuttui...ei jaksa...onneks kämppä ei oo mikään 100 neliön lukaali ni toi siivoominen on nopeeta..ja sit pitäis käydä itiksen prismassakin vielä...
Ai niin...hyvää naistenpäivää kaikille!

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 17:27

Whuhuu...eka työtapaturma! Tai no tollanen pieni mutta kuiteski...perjantaina ku pesin tiskissä lattiakaivon ja laitoin sen lattiaritilän siihen takas ni jäi oikee keskisormi sen ja lattianreunan väliin (aika lujaa paiskasin sen ritilän) nisiihen tuli kynteen haava...tai siis tollanen jännä viilto ja siitä tuli verta...nyt on sit toi kynnen tyviosa musta ja helvetin kipee koko kynsi...mutta eipä tullut käytyy näyttää sitä perjantaina tossa tapaturma-asemalla ku me saadaan siin käydä ku samassa sairaalassa kuitenkin töissä...toivottavasti vaan ei toi kynsi irtoo..sit tulis kai saikkuu tai en mä tiedä..tänään täytin sit töissä työtapaturmaselvityksen vakuutusyhtiötä varten..jos joutuu käymään näyttää tota ni sit menee vakuutuksen piikkiin..

On kyllä aika ihme, meille tuli tänään (!!) viime viikon aku ankka...outoo...tai no tää onkin hesaa...eihän täällä mikään koskaan milloinkaan toimi tai tuu ajoissa...mainoksiakin me saadaan aika harvoin...

Mutta juu... Hyvää kevättä kaikille! :D

[Ei aihetta]Torstai 12.02.2009 22:24

Kiitos kaikille tupareissa mukana olleille! Hyvät bileet oli!

Eilen vasta sain aikaiseksi siivottua tuparin jäljiltä kämpän..käytiin tänään kuuntelee vitun tylsää esitystä tulevasta putkirempasta...pitäis jossain vaiheessa tässä vissiin etsii uutta kämppää...tänne ei ole järkeä jäädä asumaan...mutta ei kai ne vielä tänä vuonna aloita sitä putkiremppaa...

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 14:36

Tuparit tänään kello16 alkaen!!!!! Jipii!!

[Ei aihetta]Maanantai 02.02.2009 00:44

Oli kyllä mahtava risteily taas. :D Tuli sitten tuhlattua oikein urakalla rahaa...ostin uuden paidankin satamasta..sitten saatiin ilmanen risteily ku ostettiin taxfreestä yli 80€ kerralla..
Tuli sitten risteilyn jälkeen vielä lähettyy laulaa karaokea baariin ja oltin joskus viiden hujakoilla aamulla himassa..huomenna taas töihin..