IRC-Galleria

HIPHEI JA HURRAA!Torstai 12.10.2006 00:00

Nyt on kotonakin virallisesti laajaa ja vähän kapeampaakin kaistaa... Onpas nyt perkeleen hyvä mieli...

Juu... Meduusa-tv:n toisen studio -juontajan pesti kolahti meikäläiselle. Joten nyt kaikilla on enemmän kuin hyvä syy heittäytyä mukaan mielenkiintoisen netti-tv kanavan pariin. On hemmetin mukavaa päästä tekemään koulussa sellaisia hommia, joita joutuu mahd. tekemään sitten ihan oikeassakin elämässä. Ensimmäinen suora lähetys on tuossa 19.10! Jahuu! Sitä odottelemme pelonsekaisin tuntemuksin.

Koulussa menee muuten varsin mallikkaasti. Fuksiaiset tuli tuossa vietettyä ja hieman maisteltua miestä väkevämpää. Reissuna varsin mainio... Humalassa olimme siisen.
Teemana oli supersankarit. Itse tuskailin pirusti asun kanssa, mutta tuntia ennen kekkereiden alkua, osoitti kirpputori jälleen jumalaiset mahdollisuutensa. Kuudella eurolla maastopuku pykälään ja matkaan. Pientä modifointia se kuitenki vaati. Hihat leikattiin helevettiin ja niistä tehtiin Rambo- tyylinen päänauha (kiitokset sannalle). Viimeisenä silauksena vielä jonkin bemarin pakoputkesta hieman nokea ja julmetut commando- maskit... Siinäpä se! Halvalla hyvä puku ja eikun maailmaa pelastamaan.
Illan kokonaisuudesta ei ole selvää kuvaa mutta pieniä pätkiä sieltä täältä: Suklaajuna Bar Seipäässä, ruma portsari Bar Mutterissa, karaokea (taidettiin vetää Tsingis Khan), tequilaa tutoreille (rahaa oli ilmeisesti liikaa), performanssi House Of Rockissa, lauri pyörtyi Bar Kaisassa, taksilla koululle... Jotain tällaista... Tarkemmista tiedoista saa ilmoitella...

Ja aamulla luonnollisesti mentiin reippasti kouluun... Asut päällä tietenkin! Tosin muutaman pikkulapsen päivä pelastui, kun tiellä lampsutteli sekä Rambo, että Teräsmies...


-B-rappu on ainut rappu!-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.