IRC-Galleria

ViikonloppuLauantai 09.12.2006 17:47

Launantai- iltapäivä on meneillään ja suunnitelmissa siintelee tarkoitus lähteä alkoholipirun petaamalle matkalle kohti kouvolan yöelämää. Tyttöystävän ja hänen siskonsa hieman etuajassa pidettävät syntymäpäiväjuhlat tarjoavat oivallisen mahdollisuuden alkoholin nautiskeluun. Rahan meno on ajatuksena kammottava mutta se on pakko sulkea jonnekkin syvälle ajatuksien harmaaseen massaan.

Sinänsä nollaaminen voi tehdä tänään ihan hyvääkin. Ensi viikko koulussa tulee olemaan yhtä juoksemista, tenttiä ja maanpäällistä helvettiä. Myös Meduusa-Tv:n tämän kauden viimeinen lähetys on edessä. Kiirettä on luvassa joka suuntaan, töitä on rästissä ja oman saamattomuuden aiheuttama paine takaraivossa aiheuttaa ylimääräisiä vatsanväänteitä. Toivottavasti selvitään hengissä.
Joululoma ei tule tänäkään vuonna hetkeäkään liian aikaisin. Vuoden 2007 ensimmäinen viikko on näillä näkymin koulussamme projektiviikko, joten muutaman viikon tauko kyseiseen laitokseen saattaa aiheuttaa opiskelijoissa noususuhdanteiseen opiskeluun johtavan motivaatio ryöpyn... Noh... Tuskin nyt sentään mutta pieni aikalisä tekee hyvää itsekullekkin.

Nyt ajattelin alkaa valmistautua illan rientoihin ja etsiä jotain hieman parempaa rääsyä pykälään. Pieni väsymyksen tapainen alkaa hiipiä puseroon. Täytynee korkata ensimmäinen...

-meitä piru vie ja se tie on kuin kauhoisi paskaa kaksin käsin-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.