IRC-Galleria

RETROOOOO!Keskiviikko 14.03.2007 21:11

Alkaako talven selkä viimeinkin taittua? Miltei 7 astetta lämpöisen puolelle suhauttanut elohopea antaa syytä muutamaan leveään virnistykseen ja naurun kiherrykseen. Vielä kesä tuskin niskalenkkiä pakkasherralle tekee mutta tämä lupaa kuitenkin hyvää. Lämpöisempiä aikoja odotellessa siisen...

Mutta huomenna jälleen Meduusa telkkaria. Aiheena Trashvideo. Elikkäs muutama suomalaisen "Independent"- leffaskenen tekijää haastattelussa. Poikien tuotokset vaikuttava itsetietoisen paskoilta, mutta todellisuus selvinnee vasta huomenna. Yksi elokuva taustatutkimusta varten lojuu työpöydällä. Kyseinen elokuvahelmi kantaa nimeä "Nato Commando" ja ainakin trailerin perusteella luvassa on paljon tekoverta ja ampumista. Pienenä iltapalana ennen nukkumaan menoa voisi tämän taideteoksen nauttia.
Jännittävintä huomisen haastattelun kannalta on myös se, että Trashvideon miekkoset ilmoittivat saapuvansa studiolle "hieman nautineena". Elikkäs väkijuomien saatannallisessa puristuksessa ja tuhdissa juhlavedossa. Tämä jos mikä on saanut mielemme hyvinkin aloilleen. Huominen tuo tullessaan vielä mielenkiintoisia hetkiä.
Haastattelussa myös kotimaisen lyhytelokuvan tuotantokanava Pixoffissta Lassi Tasajärvi.

Ja niin... Sitä RETROA!

Kirjoittanut on siis kajahtanut päästään loppullisesti! Viimeinenkin valo paennut tyhjiöstä, vintin lamppu kärähtänyt, kottaraiset lentäneet etelään ja järjen pieninkin hippu joutunut joutomaalle... Niin siinä käy kun vanhaksi elää... Mutta siis RETROA!
Nuutunut arjenahertaja on saanut päähänsä kiinnostua kaikesta siitä mikä oli coolia noin 15 vuotta sitten! Vanha 8-bittinen Nintendo (ostan jos joku myy halvalla), vanhat piirrossarjat (Kreivi Duckula, Captain Planet jne.), lapsuuden suosikki elokuvat on pakko saada jostain käsiin jne!!
Tätä on ilmeisesti se vanhemmalla iällä alkava "taantuminen". Vielä eilen niin nuori, vetreä ja atleettinen nuorukainen on taantunut hetkessä takaisin 7-vuotiaan rasavillin tasolle. Jotkut pahat kielet saattaisivat sanoa, että mies ei ole ikinä sieltä tasolta pois kasvanutkaan...

Mutta khyllä... Näillä mennään ja katsellaan...

-THE POWER IS YOURS!-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.