IRC-Galleria

VäsymysLauantai 25.08.2007 12:53

Elämää suurempi väsymys on ajanut koulukotityöntekijän merkilliseen unenkaltaiseen valvetilaan. Viime öinen vierailu oman sängyn lämmössä, jäi työvuorojen epäinhimisillisen järjestelyn vuoksi, tappavan lyhyeksi. Noin 3 tunnin yöunilla on turha odottaa kovinkaan suurta työmotivaation pilkahdusta tämän miekkosen silmäkulmassa...
Horroksen omaiset ensimmäiset 2 tuntia töissä ovat olleet kamppailua, jollaista näkee yleensä vain suomi-ruotsi maaotteluissa. Aamupalaksi nautitut energiajuoma, 3 kuppia kahvia ja puoliaskia tupakkaa eivät aiheuta vatsanalassa lainkaan positiivisempaan suuntaan jouduttavia fyysisen olon tuntemuksia.

Töitä olisi nyt jäljellä päivää vajaa viikko. Mieli on yllämainittua lukuunottamatta varsin positiivinen ja hieman haikein mielin on aika suunnata jo katsetta kohti alkavaa lukuvuotta. Työnteon mukanaan tuoma joka kuukautinen palkkashekki houkuttelee kummasti enemmän, kuin naurettavalla opiskeliljabudjetilla kituuttaminen, mutta todellisuus on silti kohdattava ja taistoon käydään jälleen leuka pystyssä.

Toissapäivänä tilin saldo teki nopean notkahduksen, allekirjoittaneen investoidessa uuteen kameraan. Vanhan kameran ominaisuuksien vähäisyyden aiheuttama turhautuminen johti turkasen kalliin, kuvallisen tallentimen ostoon. Kieli vyön alla ja kuola valuen on nyt räpsitty artsufartsu kuvia. Tekotaiteellista sontaa siis tod.näk. ilmaantuu galleriaankin, kunhan vaan kotona havaitut ongelmat laajakaistan toiminnassa saadaan edes jollain tavalla korjattua.

Kellon viisarien liike tuntuu hidastuvan. Kofeiinin ja nikotiinin yliannostus laittavat pumpun takomaan epäluonnollisella rytmillä, jonka edessä Mosambikilainen bongo- orkesterikin kalpenisi. Käsien tärinä vaikeuttaa kirjoittamista, joten allekirjoittanut siirtyy tuijottamaan seinää ja odottamaan osaston pienten kultamussukoiden aina yhtä piristävää heräämistä...

-rate my poop-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.