IRC-Galleria

Tasapainottelua...Tiistai 09.10.2007 19:38

Systemaattisen rankaksi pakkotoistoksi muuttunut koulunkäynti aiheuttaa suuria vaikeuksia muun elämän järjestelyyn. Tasapainottelu koulun, työn ja vapaa-ajan välillä, alkaa muistuttaa kirjoittaneelle siitä, mitä organisointi ja ajan maksimaalinen käyttö tarkoittavat. Eniten otsan kurtistuksia aiheuttaa koulu. Herätykset aamuisin ovat tuskallisia ja tunneilla kiinnostus raapii käsien mukana lattianrajaa. Asiaa ei auta lainkaan se, että kesäloman jälkeen koulun sisäinen meininki on muuttunut jollain kummallisella tavalla omituisempaan suuntaan. Ilmassa leijuu jonkinlainen odottavan ahdistunut tunnelma, jota ei saada laukaistua... Hmm... Usko parempaan on silti luja.

Muuten elämä on jatkanut kulkuaan omaan salakavalan verkkaiseen tapaansa. Peltilehmän kuntotarkastus lähenee ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä tämän kuljettimen tarina tulee loppumaan ennen tuota päivämäärää. Tiivistettynä ja kaunisteltuna: "EI MAKSA VAIVAA!"
Ilmassa leijuneet huhut ovat kovasti puhuneet entisen uljaan sotaratsun palaamisen puolesta. Tekeekö saksan ihme paluun kirjoittaneen kannikoiden alle vai onko hänellä hihassa jokin villikortti? Se selvinnee lähiaikoina...

-Piltti-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.