IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Thih]Maanantai 31.12.2007 12:19

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Olen aika innoissani. Siksi vain, että RAHAA TULEE JA SAA PALAA ; D Eli Suomeksi: Memi ja iMAC 20" näytöllä, mikä ohkainen ja keveä unelma, rakastan sitä! Tilaan muutaman päivän sisään. Säästäminen on kannattanut; 1 200 e menee mutta mitä sillä rahalla tekee jos itseään ei voi kehittää?

Sitten Adopen CS 3 - puketti ja Freehanska seuraavan kuun alussa, se on päälle 2 000 e mutta sekin on sen arvoista.. : ) Jospa alkais kuvitus ja muut työt sujumaan.. : )

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Muuten viikonlopusta. Empäs taas vähää aikaa muista millo mulla ois ollu niin hauskaa. Pakko myöntää et olin hieman ennakkoluulonen, ku en tuntenu ku yhe ihmisen paikalta. Pelkäsin et jämähdän johonki olkkarin nurkkaan ja et mulla on tosi tylsää. Mutta eipäs ei! Oli tosi kiva tavata pitkästä aikaa uusii ihmisii, huomaa että samojen rakkaiden naamojen kanssa tulee aina pyörittyy niin vaihtelu virkistää.. : )

Paleltaa ja iho on kananlihalla, mittaan pian kuumeen. Olen ollu jo pari tuntii töis, enää kuutisen niin pörhällän kotiin pakkaamaan. Olen lähdössä viettämään uutta vuotta ystävien kanssa, jej! : ) Sitten tiistaina olis tarkoitus käydä rakkaan avokkini kotikunnailla, kun siinä "naapurissa" kerta elelen. Ei ollakkaan nähty sitten tapaninpäivän, ja hän tulee vasta sunnuntaina takas.. : p Mul on jo luvattu paljon piparei ku ei kuulemma mee niin hyvin kaupaks ku pitäis ; )

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kaikkea kivaa tällä viikolla luvassa. Armyn-päättymis-bileet perjantaina. Seuraavalla viikolla botskille, siitä onkin aikaa ku oon viimeksi ollu (ööö, joku isänpäiväristeily peruskoulussa?).. Kamukulta täyttää pyöreitä. : )

Ja mein tuparitkin on tulos tammikuu tokan v-loppuna : )

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Juhlatuulella,
xxx [maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.