IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Argh]Torstai 17.01.2008 13:59

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tsih, vika työpäivä harjoittelijana.. : )

Jänskättää hiukan huominen. Sillon on presentaatio jo aikaansaadusta taitosta/ kuvituksesta. No, kuvituksesta ei voi sanoa muuta kuin I'm so sorry mutta tuo rakastajani tuossa vieressä on ollut minulla vasta viikon, siinä ajassa ei ihmeitä tehdä (tosin sen verran jo oon tehnyt et PS3 on HUIKEA). Taitto on omasta mielestäni hyvässä hapessa. Keksin aika kivan idean joka sisältää uutta suosikki koristefonttiani, CRACKEDia. Sitten luonnollisesti ihan vitusti viivoja ja laatikoita ja lenssejä.. : DDD Kalenteria on yllättävän helppo tehdä jopa vaikealle kohderyhmälle. Paljon mittaamista ja hyvää alkusuunnittelua takaa sen että muutokset tapahtuvat pienessä mittakaavassa. Isoa ei sitten jaksaisikaan. Eli aukeama mallit (1 sivu, 7 päivää ja 2 sivua, 7 päivää) ovat "valmiit". Samoin Poissaolot-sivu ja tänään vielä puuhailen lukkarit ja laske arvosanasi-sivun..

Jos saisin nämä kaikki menemään läpi mahdollisimman pienellä korjaustyöllä, voisin paneutua täysillä kuvittamiseen. Olisi hienoa kun olisi "luuranko" valmiina.. Toivon ettei pomoni tulisi olemaan pahasti pettynyt siihen mitä olen jo aikaansaanut. Tiedän, että hän haluaisi nähdä mahdollisimman paljon kuvitusta mutta totuus on etten ole ehtinyt enkä edes pystynyt siihen edellisellä koneellani.

Toivottavasti uusi kalenteri-tyyli miellyttää edes jostain kohtaa. Kaiken tekeminen uudestaan olisi rankkaa. Ja mahdotonta näin lyhyessä ajassa, sillä suurin osa kalenterista lähtee painoon jo maaliskuussa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Taittelija
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.