IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[presentaatiosta]Perjantai 18.01.2008 14:05

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jäin henkiin, wow.. : D Kalenterisivuista sain palautetta että fonttia voisin hieman harkita (mulla on käytössä rikottu cracked, ja toivottu on joskus aikoinaan ettei olisi rikottuja) ja että värit saisivat olla hieman raikkaampia ja lenssit prosentuaalisesti voimakkaampia (joissain kohdin altanäkyvä kuva tuli läpi liian voimakkaana). Kansikuvan aihealuetta pyrittiin hieman rajaamaan ja seuraava palaveri on parin viikon päästä Runebergin päivänä. Thih, ei siis täyttä paskaa vaan enimmäkseen perus-hyvää tavaraa josta jalostetaan eteenpäin! : ) Tosin taidan olla aika rajoittunut, koska pidän edellistä kuvitusta hieman lapsenomaisena ja naiivina? Mutta ainakin pomo(t) tykkäsivät sellaisesta joten ehkä asiakas on jälleen oikeassa : p

Ihme että meni näinkin hyvin, tunsin oloni väsyneeksi ja hieman säikyksi. Näin ihan käsittämättömän sairasta unta. Mulla oli siinä unessa pieni vauva jota imetin. Vauva ei kuitenkaan halunnut juoda maitoa vaan itki ja huusi tuskaisesti aina kun yritin sitä syöttää. Uneen tuli yksi tuttu miespuolinen henkilö veitsen kanssa ja mitään sanomatta viilsi minua molempiin rintoihin niin että veri valui paksuna ja lämpimänä pisin vatsaa. Lapsi lopetti huutamisen ja alkoi ahnaasti juoda vertani, ja tää mua viiltänyt tuttuni vaan tuijotti ku patsas mua. Heräsin yöllä kylmänhikisenä kädet rintojen päällä ristissä (korvissani soiden maiskutus-äänet) siten että tunsin sydämen lyöntini niin voimakkaasti että hetken luulin tekeväni kuolemaa.. En saanut nukuttua kuin pätkittäin sen jälkeen. Kammottavan todentuntuinen ja mieleenpainuva uni. Näen aika harvoin painajaisia enkä usein erityisesti sellaisia joiden tunnelma säilyy näin kauan mielessä.

Ehkä tälle on jopa looginen selitys, katsottiin ennen nukkumaanmenoa Penn & Tellerin jakso siitä miksi kuolema on bullshittiä. Siinä näytettiin naista joka imi kumppaniltaan verta ranteesta, uskoivat pöhlöt olevansa vamppyyreitä. Gosh.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Yours truly,

Nightmare before presentation,
[maanikko] the Pumpkin King

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

^ *reps* : DDD Raiskaa sinäkin hyvää elokuvaa!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.