IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

No olipa aamu. Vekkari soitti seiskalta, mut mä olin niin uninen et ruinasin sen 3 kertaa 10 minuuttia eteenpäin torkulla. Vikan puolentunnin kohdalla Ville vain totesi kylmästi että eiköhän olisi järkevämpää laittaa se soimaan kerralla kahdeksalta. Mä vaan tuhisin jotain vastaukseksi (kesti muute jonku aikaa kirjoittaa toi sana "vastaukseksi", aloin miettimään liikaa) ja sitku veku soi niin jäin silti vielä punkkaan joku viideksi minuutiksi kun Ville lähti vessaan. Mut sai loppujen lopuksi repii siltä patjalta ylös. Aamut ja yhteistyökyky. : D

Outo olo ku en harjannu aamulla tukkaa, se on vaan sellanen sekanen sykerö variksenpesä tuolla päälaella heilumassa parin pinnin voimalla. Melko jännittävää, kestääköhän moinen : D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Eilen oli kivaa Nokialla. Katoin lehvaa ja höpöttelin syömmeni kyllyydestä, lepyin jopa Villellekin (olin ns. suuttunut siihen että koodaaminen yms. kouluhommat + verkonvanhimman hommat vievät kaiken mein ajan.. siksi pakeninkin Arton luo, kun sillä oli aikaa jutskailla mun kanssa). Vaikka ehkä pitäisi aina olla jäätävämmät suunnitelmat kun sinne menee. Olin menos ysin bussilla siitä kotiin ku Arto alko miettimään että meneehän niitä jälkeenkinpäin, kaiveli esiin karttoja ja soitti jopa infot että mihin kellonaikaan. No mä jäinkin sitten istumaan siihen olohuoneen lattialle ku se niin innokkaasti katseli mulle bussivuoroja.

Jälkeenpäin mulle selvis ettei se suinkaan ollu tarkottanu että mun olis kannattanu jäädä oottamaan tuloksia, vaan oisin kyllä saanu lähtee sillä ysin bussillakin. Mä vaan ootin et se sanoo mil kannattaa mennä kun se kerta oli niin varma et niitä menee.. : D Sit siin bussis ei käynykkää mun bussikortti, eikä mul ollu käteistä, niin oli TOSI noloa, kun se bussikuski oli mulle että AINA on ollut näin ettei näissä käy tämä kortti. Sit pyysin päästä seuraavalla pois et saisin kävellä keskustaan nostaa rahaa ja mennä seuraavalla. Kaikkein karmeinta oli et se anto mun mennä ilmaseks Tre:lle.. Hitto olin nolona : D Aina näin, tuha väärinkäsitystä kun mä lähen liikenteeseen..

Niinkuin olen aika monelle ihmiselle näinä vuosina sanonut, järjestän aina asiani aika huonosti. Erityisesti multa puuttuu aina varasuunnitelmat, ja liikun usein semmosessa porukassa sellaisella paikkakunnalla, jota en tunne ja josta poispääsy on vaikeeta. Jotkut ovat katsoneet mua surumielisesti hymyillen, halanneet ja suukottaneet poskelle. Toiset ovat naurahtaneet ja heittäneet jotain rentoa, lähteneet omiin juttuihinsa ja jättäneet minut itsenäisemmin hoitamaan kyytini kotiin. Joku on jopa hieman suuttunut ja kironnut hiljaa. Toisille muutun silloin stressinaiheeksi, toiselle kiveksi kenkään ja kolmannelle reppanaksi joka kuitenkin pärjää omalla tavallaan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Järjestäen asiansa aina aika huonosti,
xxx [maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.