IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[PfiU]Keskiviikko 23.01.2008 16:24

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tänään iskivät ennen kuin kerkesin väistämään. Sama suomeksi: puolivalmista luonnostani kyyläiltiin ja sitä tutkiskeltiin. Siis vasta asteella lyijykynä - paperi, puolet tehtyinä. Hauskaa kun molemmat pomoni tuntuvat olevan hieman eri mieltä mitä julkaisuun laitetaan: toinen haluaa PELKISTETTYÄ ja toinen klassisempaa, toivoisi jopa että kynän jälki saisi näkyä. Mulle ei oltu ilmotettu mitään tästä etukäteen, pomo vain käveli mun työnurkkaukseen ja hokas keskeneräsen työn. Niin joo ja itseasiassa tää "isompi pomo" joka toivo klassisempaa, sano mulle että kun saan edes jotain valmiiksi, lähetän sen suoraan hänelle, hänellä on kuulemma jo aika selkeä visio julkaisun ulkoasusta. Luulenpa että pelkistetympi ei nyt taida äänestystä voittaa.

Aika kiusallista kun työtä kehuttiin ja mietittiin, varsinkin kun se on kesken.. Täytyisi kai toisaalta tottua ajatukseen. Valtakunnallisessa julkaisussa taatusti moni, kilteimmät vain päidensä sisällä, arvostelee työtä. MUTTA SILTI, onko musta tähän, kuvittajanhommaan, onko!?

Toistaiseksi ainakin. Katsotaan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Illalla Bisnes open -tilaisuuteen, kiwaa. : ) Työkaveri järkkäs mulle (ja avecilleni) mahdollisuuden mennä kuuntelemaan. Ja mielelläni menenkin. Jo pelkästään sen takia ettei Villen kanssa koskaan tunnuta käyvän missään. Nyt ison kaupungin malliin, kultturelli Bisnes-ilta ; )

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ihanaa että olen ollut oikein TOSI kiva lapsi; mulla on koko pienen ikäni ollu kaksi tiliä. Toinen, mihin aina on juossu palkka yms., käyttötili. Ja toinen lapsena luotu "lapsilisä-tili", johon mulla ei oikeestaan oo ollu mitään oikeutta, mein äidillä on. Kun muutin tänne Tre:lle minulle tarjottiin pankissa tilaisuutta siirtää tilini (KÄYTTÖTILINI, näin ainakin ymmärsin) Tre:lle. Ja tietysti siirsin. Jos tässä muutaman vuoden sisään alkaa hakemaan lainaa tms. aikuisuuteen liittyvää rahapeliä, on kivempi matkata työpaikalta tien toiselle puolen KUIN Raumalle asioimaan. Mutta innokkaasti nämä lakkauttivat (vailla suostumustani) tuon lapsilisä-tilin. Enkä mä sitä tajunnu ku äitihän ainoastaan sitä tiliä käyttää. Eikä musta ny oo saanu pariin vuoteen mitään lisiä. No nää oli maksanu joulukuisen lapsilisän mun tilille. Enkä ollu huomannu sitäkään. No äipän kanssa eilen puhuttiin et huuuuups.. No tänään sitten siirsin äidin tilille tuon summan. Mukava lapsi oon, hävitän tilejä ja hamstraan muiden rahoja.. ; DDD

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tänään aamulla bussissa SYVÄ TRAUMA. Nukutti aamusella niin paljon niin en kerenny kotona meikkaamaan. Laitoin naaman bussissa ja joku äijä istu käytävän toisella puolella tuijottaen koko ajan. Painostavaa! No saan naamani kuosiin ja laitan meikit pois niin tää istuu mun viereen.

Ja haisee rosollilta ja vanhalta viinalta.

Sit se alkaa tenttaamaan et onkos kiva meikata bussissa, missäs oon töissä jne. flirt-flirt. Eikä tajunnu vihjettä vaikka vastailin tosi kylmästi (ja yksisanaisesti) ja kattelin ikkunasta ulos. Ja koko vitun matkan. Yhen pysäkinvälin sain olla ilman sitä vaiks mun hiuksiin ehkä tarttu se haju, yäk.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Koitin tilittää tätä Artolle mutta se tuskin ymmärsi mua. Mutta joku outo aika on alkanut. Tuntuu että jokainen mies haluu liimautua muhun kiinni näinä päivinä (joulukuun loppu - nykyisyys). Seuraani hakeutuu ihmisiä jotka saisivat taatusti paljon kauniimman/kivemman/helpommankin tytön itselleen, mutta se saa miettimään. Yksi pelimies, yksi jonka luulin vihaavan mua.. Kaks bussikuskia, joista erityisesti toinen on aivan jäätävä. Muutamia mainitakseni. Viimeksi kun kuljin edellisen kyydissä (ajaa iltasella melkein joka päivä vuoroa 13) se ilosesti vaan hihkasi ku tervehdin sitä (tervehdin AINA bussikuskia) että hei, enhän minä meinannut tunnistaakkaan! Ja sitten höpö höpö höpö. Se ain haluu jutella siit misä käyn töissä, mitä mä sitä ja tätä. On vissii aksentista päätellen virolainen. Baarissakin seuraa tuntuu saavan (iästä viis, vitu patut), ja tää on tosi outoa koska a) miksi juuri nyt, kun en ole vapaana, ja b) ei koskaan ole ollut tälläistä ajanjaksoa. Ja mielestäni (en nyt siis kerää säälipisteitä vaan oon realisti) en oo koskaan näyttäny näin järkyttävältä kuin tänä päivänä. En ole mitenkään erikoisen mielenkiintoinen ihminen, en mitenkään hauska enkä heitä erityisen hyvää juttuakaan. En ikinä tee aloitetta, olen usein hysteerinen ja ärsyttävä v-mäinen akka, lämpenen sisäänpäin, mulla on jäätävä alemmuuskompleksi..

Niin joo ja oon tosi vaikea. Ja pohdin liikaa. On outoa koska mulle ei koskaan oo tultu juttelemaan ellei olla kovissa alkoholeissa, eikä ainakaan sillon jos en ite oo ollu tyylii baarin viimeinen nainen joka ei oo jo jonkun kaulassa. Mua ei koskaan katota kahta kertaa. Oon tosi tavallisen näköinen. Nyt juttua on alkanu haastaa ties mitkä oudot linnut/ tavalliset tavit. Aika outoa. Olenko itse vain kulkenut laput silmillä katse maahan luotuna, kun nykyään (koitan) kävellä kuin itsenäiset naiset konsanaan; pää ylväästi pystyssä (yritän, ei kyllä onnistu aina.. ).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Seurautettu (?)
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.