IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[huoh]Torstai 24.01.2008 11:36

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Voi ei, just ku pääsin tilittämästä siitä bussikuskista niin se oli vuoros eilen ku menin kotiin. Olin naatti työpäivästä, nälkäinen ja väsynyt ja kulahtanut, sit tää yks hymyssä suin pamauttaa mulle että KAUNIS, KAUNIS, KAUNIS TYTTÖ! *flirt-hymy*

Shokissa piipitän et hei-kiitos-moikka ja pakenen bussin perälle. Kiva ku ihmiset tuijottaa, seuraavaksi ne luulee et mul on joku suhde siihen (mies väh. 30 vuotias, "hoono soomi" -höpöttelijä jol ei ehkä iha joka ruuvi oo tallessa). Niin joo ja vihaan tytöttelyä eniveis. Mietin että voisinko sanoa sille (ja jos voin niin miten) että mua häiritsee sen käytös?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Eilen oli kyl tosi hieno tilaisuus iltasella (sen tilaisuuden nimi taisikin muuten olla Open Plan, suosittelen lämmöllä kaikille), mielenkiintoinen ja tosi reilu yrityskonsepti. Siemen jäi itämään vaikken nyt heti mukaan lähtenytkään. Harvaa meistä oikeasti huvittaa työskennellä n. 70 vuotiaaksi vaikka kuinka rakastaisi työtään. Hyvin tehdystä työstä pitää saada hyvin ansaittu lepo jonka aikana nauttia työnsä hedelmistä - mutta entäs jos nykyinen eläkejärjestelmä kaatuu, mistä tienesti, jäämmekö oravanpyörään tekemään töitä kunnes kaadumme kuolleena hautaamme?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

mietteliäs
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.