IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

.. vaivuttuani syvään kooman kaltaiseen tilaan VAADIN että vähintään Housen tiimi tutkii tapaustani.

Ville tuli vähän vaille viisi kotiin, ja sitä ennen olin saanut itseni repimällä sängystä ylös joksikin puoleksitoista tunniksi. Että sain otettua lääkkeeni ja syötyä jtn. Makasin vaan selälläni, aina kun hiukankin havahduin en oikeasti jaksanut nostaa edes kättäni. Nyt olen ollut reippaan tunnin ylhäällä ja joka paikkaa särkee ja silmiä painaa. Meinaan, olen nukkunut joka yö piiiitkät yöunet koko saikun ajan.

Eikä tämä ainakaan kuumeista johdu, ei mulla ole näinä kolmena päivänä ollut kuin 37.-37.5 astetta LÄMPÖÄ, ei siis edes kuumetta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Unitauti? Tosin pitäisi olla Afrikassa mutta eniveis..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Edes riita ei jaksanut piristää vaikka adrenaliinia pitäis sillon tulla vereen. Otettii matsii siitä miksi mun saikun aikana ei ole ollu ku kaks vaihtoehtoa; joko olen yksin aamusta iltaan tai mein olkkari on täynnä teekkarin alkuja. Oikeesti, eilen Ville ronttas meil kaks kaveriaan ja ne oli täällä.. vissii yhteen asti yöllä? Siin vaihees aloin olee jo sillee kovaäänisesti että HOH HOIJAA TAIDANPAS MENNÄ TÄSTÄ NUKKUMAAN. Ja minkäs siinä sanoo jos toinen soittaa ja kysyy et saaks ne tul käymään hetkeksi (joo tosi hetkeksi), ku varmaan istuvat kaikki pää kiinni samassa luurissa (ei kuvainnollisesti), kiellä siinä sitten.. Ja ihanaa et joutusin pika siivoon koko kämpän ennenku ne tuli ja ONKO MUA EES KIITETTY SIITÄ, ONKO.. Ja olin sanonu aikasemminki tost Villel. Ku sen kamui kävi tääl jo v-loppuna ja olin vaan sen jälkee ku ne lähti et pliis, ei enää ku oon kipeenä ni vieraita.. Ja tänään, tänään se ei ees (ymmärtääkseni) mennyt kouluun mutta sain silti maata koomassa keskenäni koko päivän. Oli ollu kaverillaan ja koulussa juoruumassa. Nyt kon kysyin voitaisko sit tehä jtn yhdessä niin ei, nyt kouluhommat ovat liian tärkeitä..

Kaipaan kotiin. Ei tää Tre:n asunto ees tunnu kodilta ku joltain sekaselta opiskelija-boxilta. Kaipaisin edes lähemmäs keskustaa. Pois opiskelija-asuntoloista. Ja eniten kaipasin sitä että rakas kämppikseni säätäisi noi vitun bassonsa niin ettei koko kämpän irtaimisto pomppisi paskan musiikin tahdissa !!!

Mutta en vissiin tosiaan kaipaa muuta ku mun perhettä ja ystäviä. Itkettää. Mutta siihen on oikeus kun lämpöä on.. 37,3 (mitä vittua, mittasin joku tunti sit ja sillo oli 37, ihanaa..), paska fiilis ja tänää tulee joku ulkkari paikalle avaimien vuoksi ja mun pääs on nolla sanaa englantia..

Onneks huomen töihi tekee kuolemaa. Eri seinät ympärillä auttaa mielialaan kummasti. Olen vitusti jäljessä töistä ja nyt sain messevän migreenin kaiken tämän saatanan sonnan kirjoittamisesta.. Meen hakee buranaa. Jos toi lämpökin alenis sillä..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ruikuttava / Jäkättävä / Kuumeileva / Ellottava
akka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.