IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Nyt tuntuu]Keskiviikko 02.04.2008 18:07

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nyt tuntuu osapuoleen siltä kuin nenään olisi survottu ensin kaktus ja sitten reväisty se pois. Aiiiiiiiiiiih! No, otin 800 mg lääkettä särkyyn. Kohta vaikuttanee.

Uusi aika kk:n päästä. Sitä ennen nenäsumutetta. Ja sarvikuonoo ei tarvii jatkaa jos ei nappaa. Oli kyllä outo lääkäri. Kun ei meinaa vaan uskoa että leikkausta kaivattaisiin, ja kipeästi. Tai siis mun mielestä ontelot pitäis tyhjentää. Jospa ei ois koko aikaa flunssaa ja pelkoa poskionteloon menevästä tulehduksesta..

Eli en ole kauhean tyytyväinen tähän tapaamiseen. Niin kauan kun en tiedä RESEPTIVAPAAAN nenäsumutteen (tavallisiin vilustumisoireisiin / allergiseen nuhaan) tappaneen yhtään polyyppia tai kystaa.. herranjumala, täs on leikkauksesta nelisen vuotta, ja koko sen ajan mulla ois ilmeisesti ollut allergiaa? Voi vitut! Argh! Agressio puskee päälle, prkle!!!

Ja ei muute lääke tehoo. Argh!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.