IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[ Helvetten! ]Torstai 21.08.2008 15:40

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Saanko taas anGstailla vähän?

No, anGstaan enivei, noin niinkun lupia kyselemättä (tai vastauksia kuulematta). Miksi mua ymmärretään väärin? Jos kuuluu tuohon maskuliinisempaan sukupuoleen, tuoko heppi muassaan jotain outoa halua lokeroida meikäläistä?

Nyt kolme erillaista miestä on tehnyt sen. Ja kaikki siis sinä aikana, minkä olen sinkkuna viettänyt. Ensimmäinen tuntuu pitävän mua täytenä hutsuna, toinen pitää mua sitoutumiskammoisena ja kolmas jonain särkyvänä, herkkänä ja eteerisenä lasi-esineenä.

Hei kamoon! Kyse on siis parista kuukaudesta (=tästä ajasta minkä olen pyörinyt sinkkuna), ei kukaan muutu niin paljon siinä ajassa eikä ole niin erilainen seurasta riippuen. Herrajumala mä oon vaan mä ja nyt tällä hetkellä hemmetin kiukkuinen. Moon ihan tavallinen ihminen siinä missä muutkin, hyvine ja huonoine puolineni. Ja mun lokeroiminen on TURHAA ja JÄRJETÖNTÄ. En halua seurustella kaikkien kanssa ketä tapailen, ja vaikka haluaisinkin, niin ihan omana itsenäni (HUOM, nykyisenä itsenäni, menneisyys on menneisyyttä, m'kay?) enkä minään ihme KiiltoKuva/KauhuKuva-mielikuvana. Moon maailman tavallisin ihminen, kiltti ja kusipäinen omasta mielestäni täysin sopivassa suhteessa. Ja osaan rakastaa. Oikeasti osaan. Eli en siis ole mikään JääKuningatarkaan. Olen tempperamenttinen härkä-nainen, mutta suhtaudun intohimoisesti paitsi negatiivisiin asioihin puuttumalla (=räksyttämällä), myös paneutumalla täysillä mulle tärkeisiin asioihin. Nih. Piste. Nih.

Että joskus voikin ärsyttää.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

MizUnterStuut
[maanikko]


P.S. Vihaan mein taloyhtiön uusia käytävälaattoja. Näyttää siltä että joku on syöny lautasellisen pastaa tomaattikastikkeella ja laatannu sitten.

P.S.2. Töissäkin on stressiä taas vaihteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.