IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[päk in tauvn]Torstai 07.06.2007 17:09

Arr, viimeinki tää jäähy loppui. Uh, oon varmaan oikeen tosi rankkis kun olin päässy osalliseksi galleeria-sotaa : D Truu Pahis! ; )

-

Kaikki on hyvin, ihmettelen itsekin MITEN hyvin. Meikä valmistuu heti alkusyksystä, on oman alan työpaikka (epävirallisesti jouluun saakka, mutta ainakin syyskuuhun), ehtisin bailaamaan tosi monissa valmistujaisissa, jonotetaan Villen kanssa kaksiota Tampereelle (pitäis vuoden vaihteen jälkeen saada) ja rakastuminen (näin pitkän ajan jälkeenkin!) lennättää perhosia mahassa.. Ei siis mitään valittamista. : )

-

Oon siivonnu. Isän luona, äitin luona, Villen luona.. Oi taivas, kamaa on tullu heitettyy pois pari mustaa jätesäkkiä : D Mutta ainakin on virallisesti teinivuodet pakattuna ruskeisiin pahvilaatikoihin.. Paljoa en tule kaipaamaan. Eli se siitä viattomasta onnellisen nuoruuden ajasta mun kohdallani. Mutta aion korjata nyt näin nuorena aikuisena kaiken, ja elää vain sellaisen elämän, mistä olen haaveillut, viilaamatta ketään linssiin ja satuttamatta toisiani tai itseäni.

-

Kohtalo ajoi ottamaan yhteyttä vanhaan luokkatoveriin vuosien takaa. Tuli pyydettyä anteeksi kaikkea pahaa, jota typerä lapsi oli suustaan laukonut. Harvassa meissä on munaa myöntää omia vikojaan, mutta minä myönnän. Kuten jokainen lapsi (jopa ne jotka eivät sitä myöntäisi) ovat ryhmäpaineen alaisena (tai omaa tyhmyyttään..) sorsineet erilaista ihmistä. Mutta lapsuuden minusta vuosien päähän, ja viikonlopun kontaktiini, se oli positiivinen kokemus. Kiitos kun ymmärsit minua ja jaksoit lukea piiiiitkät viestini loppuun! Kaikkea hyvää sinulle! <2

-

Huomenna töitä. Ylihuomenna Tampereelle katsomaan Villen omaa opiskelijan luukkua ; D

-

Teitä, ystäväni, vanhat ja uudet, kaivaten,
xxx [maanikko]

-

P.S. Myös galleeriassa on osaltani kevätsiivous.. uusia kuvia tulossa : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.