IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Perkeleen perkele]Keskiviikko 26.04.2006 12:15

--

Kiitoksia vaan naapurikatselmuksen tekijöille ihan vitusti. Saatanallinen shokki aamutuimaan. Onneksi oli sentään säälittävä pyyhe päällä. KIITOKSIA VITUSTI.

--

Tässä tarina, jonka selitin uteliaalle ^^Minde :lle 27.4. Aika säälittävää, eikö? : p

" Nyt tulee tarinaa: Saanilaiset ol saaneet ilmotuksen, et kämpät tullaan kyyläämään halkeemien vuoksi 23.- 26. päivä. No mä muistin kyllä asian, mut aattelin eilen et kyl ne jo on mun kämpil käyneet. Ville ol mun luon yötä ti-ke välisen yön, ja eilen aamul ku herättiin (ei mitää liian aikasin, otettii joku vähä alle tunti omaa lomaa ku ei jaksettu herätä) ni mä löin mun makkaris radion päälle. Kuunneltiin musakkia ja juteltii, ovi keittiöön oli kiinni. Mä heitin yöpin vekka ja otin pyyhkeen päälle, tarkotuksena mennä suihkuun. No mä avaan makkarin oven ja ei saatana että mä kiljasin!

Mun edessä seisoi kaks äijää ja mä pyyhkeisilläni! No joo. Sit se patu selitti et oli koittanu koputtaa kahdesti (mut radion vuoks ei kuultu) ja et ne ol tullu tsiikaan niit halkeemii ("asiastahan ilmoitettiin etukäteen!"). No, mä olin siinä aukomassa suutani ku kala enkä oikeen osannu sanoa mitää. Siin ne sit kuvas mult lieden yläpuolel olevat halkemat ja lähti virnistellen vekka. Oliko noloa, ei kai sentään, onneks Ville oli saanu jo iha vaatteet niskaan, kahden puolialastoman teinin löytäminen ois ollu jo aivan liian surkuhupaisaa.. "

--

Että näin. Noloa. Olen tunnustanut nyt koko Galtsulle (tai siis sille osalle joka lukee tän) ja ah, elämäni on aikamoisen tapahtuma rikasta. Uusi nimeni on Emmi Bean. : p

--

xxx [maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.