IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

Matka alku 2.11 eteenpain...Lauantai 08.11.2008 06:19

Lahdin matkaan 2.11 kohti sydneyta. Jannitin ihan helkkaristi jo pelkkia lentoja ja vaihtoja. Kaikki sujui yllattavan hyvin ja Heatrown kentta oli mun mielesta tosi selkea paikka, vaikkakin niin iso paikka, etta en meinannu valilla uskoa todeksi. Matkustajat pitivat mua varmaan hulluna ku luin juoppohullunpaivakirjaa koneessa ja pyrskahtelin nauramaan koko ajan:D Suosittelen kaikille! On mukavan kevytta luettavaa ja saa nauraaa:)

Sydneyyn saavuin 26h paasta lahdosta. Elina oli vastassa hienon kyltin kanssa:) Lahettiin hostellille mutta yllatys yllatys mun varaus ei ollukkaan sit ihan selva.. No nukuin kuitenkin elinan huoneessa ja siella oli jopa vapaa sanky vaikkei olisi pitanyt olla. Seuraavana paivana sain sitte huoneen. Oon asunu viikon kahen hollantilaisen tyton ja englantilaisen pojan kanssa.

Ollaan kierretty sydneyssa nahtavyyksia. Aquarium oli kiva paikka! Oli tosi mahtava nahda ku hait ja rauskut ui sun paan ylapuolella! Manley biitsi oli kains aivan ihana. Upeita aaltoja jotka tuli sitte vauhdilla Hyva ettei hukkunu. Rannalla oli myos aika maukkaan nakoista lihaa:D grr...

Elinan ja mun seuraan on liittynyt suomalais tytto Johanna johon Elina oli jo hesas tutustunu CS kautta. Johanna seurustelee yhen aussipojan kanssa ja asuu sen vanhempien luona. Elinan ja Johannan kautta oon tutustunu sitten muutamaan tyyppiin ausseista ja on toi englannin kieliki vahan petraantunu vaikka viela tuntuu vahan kankeelta puhua vieraalla kielella.

Yks ilta yks ausseista sai hyvan idean.. lahettiin Strippari baariin:D No kokemus oli aika hauska. Absurdi tilanne ku elina puhuu meille tilatun yksityisesityksen aikana stirpparin tisseista:D Kyllahan ne osas hmm.. tanssia kivasti:D Sit kaytiin paikallisissa gay baareis ja no meno ei loppupeleis eronnu suomalaisesta niin hirveesti.. ehka oli enemman lihaksia ja rohkeempaa menoa:D

Elina lahti tanaan la aamuna Uuteen-Seelantiin. Tai en oo kylla ihan varma ehtiko koneeseen ku ajattelee mita tapahtu eilen...:D Pitaakin tekstata sille:D Tanaan pidan varmaan rotvays paivan ja kayn lenkilla ja ehka illalla pyorahdan yoelmas:D Ai niin taalla on pari paivaa paistanu aurinko mutta muuten ollu aika pilvista ja kova tuuli.

Parjailkaa siella Suomes.. ma yritan parhaani mukaan selviytya taalla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.