IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

lunta ja pakkasta!!Keskiviikko 28.12.2005 00:46

Joulu sit tuli ja meni! olin näköjään ollu ihan kiltti ku pukki toi lahjojakin jonkin verran:) Naurettiin kaverin kanssa et kuka hullu menee jouluaattona baariin ja kas kummaa löysin itseni ryypiskelemässä baarista veljeni kanssa... no pitihän sitä velipojan kanssa parantaa vähän maailmaa!
Eilen tuli sitten oltua bilettämässä! Oli pitkästä aikaa kiva olla täällä päin baaris! Ite onneks olin suhkot järkeväs kunnos; verrattuna pariin mun kaveriin joita sit pidin vähän silmällä etteivät ihan kuole alkoholimyrkytykseen:) Mutta hauskaa oli ja tuli tanssittua todekka paljon.. siis jos sitä nyt tanssimiseksi voi kutsua;)
Huomenna toivottavasti selviää mitä teen uutena vuotena.. lähdenkö leville mökille vai vietänkö täällä pohjanmaalla kaveriporukalla! Olis kyl kiva päästä laskettelemaan viikoksi pohjoiseen, koska laskettelu on mun itohimo. Toisaalta kävi mielessä, että lähtisi takaisin Helsinkiin oman kullan viereen... mutta näen nykyään niin vähän pohjanmaan kavereita, et ajattelin nyt lomailla sit vähän pitempään täällä.. suukkoja helsinkiin!
Mutta taidan tästä syventyä kirjan pariin pitkästä aikaa... Moips:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.