IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

Vielä enemmän lunta!!Tiistai 03.01.2006 19:36

Otsikko viittaa Levin reissuun, josta tulin eilen illalla mutta onnellisena! Starttasimme auton torstai aamulla noin klo 11. Haimme matkan varrella pari kaveria mukaan ja näin alkoi road trip:D Kommelluksia sattui jonkin verran matkan aikana.. sakkoja jne. mitäs tästä opimme?? No emme niin yhtään mitään;)
Mökillä olimme myöhään torstai iltana ja heti takkaan valkia ja viinapaukkuja tekemään.. Hetken juotiin, pelattiiin korttia ja naurettiin.. sitten nukkumaan!! Aamulla pompin rinteeseen ja ai, että sitä ihanuutta kun sain slalomit jalkaan!! Ja lauantaina olin kans rintees!! MÄ RAKASTAN LASKETTELUA!! No laskettelu reissun jälkeen alkoi uuden vuoden vietto.. muistona on vain mustelmat ympäri vartaloa.. oli liian liukkaat kengät jalas;) mutta ei siitä sen enempää!! Nolottaa muutenkin;) Sunnuntaina podettiin elämää pahempaa krapulaa ja käytiin illalla syömässä hyvin ravintolassa!
Täytyy sanoa, että oli kaikin puolin onnistunut reissu ja kansainvälinen. Mökissä meidän kanssamme oli myös yksi italialainen ja brasilialainen, joten välillä sai myös harjoitella vähän englantia.. Laitan reissusta myöhemmin kuvia! (ehkä, jos kehtaa laittaa yhtään;) )
Torstaina on sitten lähtö Helsinkiin! Piti lähteä jo huomenna mutta kummit tulee käymään ja niitä näkee niin harvoin!
Ihanaa päästä Hesaan ja oman kullan kainaloon!! paljon pusuja ja haleja sinulle!!
KAIKILLE HYVÄÄ VUOTTA 2006!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.