IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 23:30

Ihmiset syyttävät niin helposti toisiaan ongelmistaan. Aina välillä olisi hyvä tutkiskella itseään ja miettiä miksi joku asia meni niin kuin meni. Itse ainakin syyllistyn usein kyseiseen asiaan; On helpompi syyttää muita ongelmistaan kuin itseään. Eikö olisi toisaalta helpompaa jos kaikilla ihmisillä olisi samanlaiset toiveet miten elämän pitäisi elää ja miten sen tulisi mennä. Tässä maailmassa voisi silloin olla paljon enemmän rakkautta ja vähemmän katkeruutta.

Toisaalta elämän kai kuuluukin olla alamäkea ja ylämäkeä. Itsestäni ainakin tunnistan sen mikä on nykyisten ihmisten ongelmä: elämän ei saisi olla tylsää. Tai oikeastaan tuo väärä sana. Parempi varmaan olisi sana: tavallinen. En osaa kuvitella itseäni vain olevan ja miettivän tätäkö tämä nyt on. Minua pelottaa puolentoista vuoden päästä valmistuminen. Minun pitäisi olla valmis työelämään. Tarkoittaako se sitä, että pitäisi melkein joka päivä mennä samaan paikkaan töihin 30 vuoden ajan! APUA! Nyt jo suunnittelen mitä tekisin koulun jälkeen. En ainakaan kauaa sitä työtä mihin olen kouluttautunut; en ainakaan usko että pystyn tekemään. Toisaalta en halua olla koulun penkilläkään.. ääh..

Ehkä kaikkia ihmisiä ei vain ole luotu tätä maailmaa varten. Välillä ainakin tuntuu siltä. Suurimmalla osalla tuntuu olevan selvät suunnitelmat mitä elämältä haluaa. Kuinka opiskelujen jälkeen menee töihin ja elää elämäänsä niin kuin pitääkin. Tämä menee vaikeaksi. Tiedän että minunki pitäisi varmaan tehdä noin. Mutta tunteet mahanpohjassa sanoo aina toisin vaikka järki yrittää pakottaa muuta. Ehkä kuolemani jälkeen saan toisen elämän jonka voin elää järkevästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.