IRC-Galleria

\Krisu\

\Krisu\

.:Peace & Love:.

Kohta 22... jeejee!Lauantai 01.03.2008 10:42

Tässä nyt on taas kestänyt kirjoittamisessa vähän turhankin kauan. Kaikenlaista on tapahtunut ja ajatukset jälleen kiertää kehää, enkä oikein tiedä, mitä kaikesta pitäisi ajatella. Varmasti tämäkin sitä aikuistumisen tuskaa, josta niin paljon puhutaan. En vain käsitä, miksi sen pitää sattua toisia niin helvetisti, ja toiset pääsevät aivan liian helpolla. "Elämä on", eikö? Niinhän sitä sanotaan, kun elmä alkaa liikaa potkia päähän. Sitä se on se elämä, että se potkii pähän ja vetää pohjalle aina välillä. Elämä on ylös-alas hyppimistä, jatkuva kuoppainen tie, jolta ei pääse pois. Välillä ne tiellä olevat kuopat ovat niin syviä, ettei ylös pääsekään enää omin avuin.

Kysymys kuuluukin, koska se tie alkaa tasoittua? Onko meidät kirottu kulkemaan kuoppaisella tiellä loppuun asti?

"Elämä on", se on kaikkea. Joskus vain ei tunne elävänsä niinkuin ennen tunsi. Kerran ystäväni sanoi minulle, että "älä hukkaa valtaisaa elämänjanoisuuttasi ikinä!", mutta taisin hukata. Taisin todellakin hukata, ainakin hetkeksi. Sillä en ole aikoihin tuntenut olevani elossa. Ja minä sentän rakastan elämää! Hetken syytin maatamme tästä, sitten syytin yhteiskuntaa ja muita ihmisiä, jotka tukahduttivat minut. Ehkä minun kuuluisi kääntää syyttävä sormi itseeni ja tajuta, että minä annoin kaiken sen tapahtua. Minä annoin itseni passivoitua, annoin ankeudella ja melankolisuudelle vallan. En halua olla näin, minä haluan olla onnellinen! Eikä se onni ole jostakin tietystä paikasta tai ihmisestä kiinni, sen ymmärrän nyt. Onni on kiinni omasta itsestä. Onni on sitä, kun hyväksyy itsensä ja on ylpeä itsestän. Onni on sitä, että rakastaa tätä hetkeä, eikä toivoisi olevansa missään muualla. Onni on sitä, että elää jokaisen päivän, kuin se olisi viimeinen, eikä anna minkään lannistaa.

Sinä olet oman tiesi kulkija. Kukaan muu ei voi sinun elämääsi elää sinun puolestasi. Sin teet valinnat ja sinä kärsit seuraukset. Jokainen ihminen itse on oman onnensa seppä, sitä ei voi kukaan toinen sinulle antaa. Se lähtee itsestä.
Oletko sinä onnellinen?
Miksi?

P.s. Huomenna 22! ^_____^

.:Peace:.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.