IRC-Galleria

jos joku tarvii joskus putkimiestäTiistai 20.01.2009 17:39

Eiliselle päivälle voisin heittää kymmenen pistettä. Vähintään. Olin siis Espoossa katsomassa kummipoikaani ja oli kivaisaa nähdä sitä pitkästä aikaa. Mutta, ensinnäkin mun piti päästä lähtemään seiskalta sieltä ja ajaa pikaseen Helsingin kautta Uremiaan. No loppujen lopuksi starttasin iskältä kympin jälkeen.
Matka tänne kesti ihan_vitun_kauan, koska talviautoni Vento näytti taas parhaat puolensa. Aika monen kilometrin ja myös aika monen läheltäpititilanteen jälkeen pääsin perille, hain vaimon ja mentiin kämpille. Siellä rakas koirani oli piruuttaan kuseksinut koko kämpän, joten aloitin siinä vähän ennen yhtä lempipuuhani lattioiden pesun. Sitä kesti ja kesti ja kesti.. aika kauan.
Sen jälkeen siinä pesurättiä pestessäni lavuaari lakkasi kokonaan vetämästä, joten rupesin putkireiskaksi ja irrotin jonkun osan x. Löysin sieltä jostain ämpärillisen koirankarvaa, vanupuikkoja ja mitä vaan. Ja koska olen ahkera siivooja päätin myös pestä sen x:n.. lavuaarissa. Siinä vaiheessa vielä ei käynyt mielessä, että ilman sitä osaa se kaikki vesi valuukin yllättäen suoraa lattialle. No ei siinä mitään koko pesuhuone siinä sitten tulvi jotain harmaanvihreää vettä. --> Päädyinkin siis vielä pesemään senkin huoneen sinä yönä. Muutakaan tekemistä kun en keksinyt.
Tämän siis syynä, miksen jaksanut nousta aamulla opiskelemaan matematiikkaa. Sori Harri. :((((

Väinö "Fiksupoika" Multamäki oli taas elementissään ja myllytti kummitätiä kuus-nolla. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.