IRC-Galleria

The "OMG I'm going to Finland" Blog :)Maanantai 08.09.2008 14:21

Siis, on vähän iloisempi nyt kuin olin perjantaina. Torstai iltaa ei ollu niin paha, paitsi James oli niin kännissä loppussa. Oon vihainen sen takia kun hän seurasi mua koko ajan. Me mentiin pari baareihin, eli The Playhouse sekä The Castle Pub. Molemmat olivat kivaa. Toisella, James oli liian kännissä. Annoin hänelle vettä, yrittää auttaa hänet, kun hän pyysi että autaisin hänet. Menin baariin hakea oma drinkeja. Mun vierellä oli Gareth, mun ex-sosiolingvistiikka opettajani. Se oli klo 2:30 aamulla, ja hänkin oli vähän kännissä. Hän aloitti puhua mulle, ja kertoi että hän on jo lähtenyt yliopistosta ja hän opettaa nyt Colchesterin Lukiossa XD Se oli hauskaa, kunnes hän yritti flirttailla XD Se oli hassua, mut hei. kun hän lähti (2 pulot viiineja kädessä) hän sanoi "Toivon nähdä sut täällä useimpi!" XD No niin.

Sitten, vain 2 päivää jäljellä kunnes lähden suomeen. Mua jännittää :D Lennän sinne keskiviikona Ryanairilla, ja tapan Bryanin Rautatieasemalla Tampereella :D Luulen, että me ollaan menossa baariin XD (eiks oo se hauskaa, että vien niin paljon aikaani baareissa vaiken juo?). Hän asuu hetkellä Tampereella siis mä jään hänen luona.

Torstaina tapan ystäväni markun kahvilassa, en oo koskaan tavannut hänen vaikka me ollan puhuneet niin paljon sitten 2005 :) Sen jälkeen lähden bussilla Valkeakoskeen, käydä päiväkodissa, ja nähdä Camilla. Sitten illalla takaisin Tampereelle Bryanille.

Perjantai on Bryanin synttäriä. Hän on menossa yliopistoon aamulla, mutta jään hänen luona leivota erikois-synttäri kakkua hänelle. Illalla meilla on pikku juhla, muttei se oo vaan synttärijuhla- hän on tulossa takaisin britteihin mun kanssa kun hänen koti-ikävä on niin kauhea että hän palaa Skotlantiin :(

Siis, Lauantai, aion mennä Helsinkiin viedä vähän aikaa siellä (en oo koskaan käyny siellä yksin; se on aina ollu englanninkielisen ystävien kanssa, ja se on ollu aina kauhea :-7 Aion tavata Miikan ja sen jälkeen takaisin Tampereelle tavata Itävallan Michin :D Taas baariin ;-)

Sunnuntai ja Maanantai ovat tällä hetkellä 'vapaa', tahtoisin mennä saunaan tai jotain, ehkä uida vähän. emt. Tiedän, että Lovex:llä on keikkaa illalla Klubilla, mutten tykkää bändistä yhtään siis toivottavasti löydettään jotain tehdä. Ehkä ravintolaan tai jotain?

Maanantai iltana palaataan englantiin. Kait etten tahdo lähtea, mut on se pakko. Oon onnellinen saada mahdollisuuden matkustaa niin paljon, ja tiedän että on tulossa takaisin marraskuussa tehdä vähän Christmas-Shopping tai jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.