IRC-Galleria

Hmmmm....Tiistai 31.07.2007 00:33

No, kuuntelen nyt Bryanin radio ohjelmaan :) Hän soitti just HIMin "Poison Girl", ja se on minulle kun olen "a damn Limey* who is missing Finland." Itkin vähän, mutta en tiiä miksi tein sen. Kyllä kaipaan Suomea, mutta mä luulin että olen ok.


En mä muista mitäs halunnut sanoa....taas ^^

*Limey on skotlantilainen slangi. Se tarkoittaa Englantilainen. Se on sen nimensa minulle :)

ég lifandi í gippsvíkMaanantai 30.07.2007 16:00

Huomenta kaikille ^^

Oon yksin kotona. Charlotte vielä nukkuu tai odottaa sen poikaystävänsä. Isi on Lontoossa, ja äiti ja Jonathan ovat Southendissa. Jippii.
Puhuin tänä aamuna minun ex-poikaystävän kanssa. Hän on vielä idiootti, ja, sanoin sille, että mua ärsyttää koska hän puhuu minulle vain kun hänellä on ongelmia sen poika/tyttöystävän kanssa. Se on vastannut että "No I don't, Moon, that's rubbish!!". Nuija.

Sitten, myöhemmin, mä on menossa kaupunkiin Emma ja Leggin kanssa. Tarvitsen puhua Emman kaa keikasta lontoossa....mä luulen, että se ois parempaa jos se ois on Cambridgessä, Norwichissa tai ehkä Ipswichissä... Lontoo on liian iso, ja se ois kallis, mutta, jos keikka on Cambridgessä, meillä on jo 2 support-bändiä Cambridgestä....

No, en mä tiiä mitäs vielä sanoa teille. Pitäisi nyt mennä, kun Charlotte on herännyt...let the games begin....

Men = bastards.Lauantai 28.07.2007 03:26

Why is it, that, everytime I a guy shows some kinda interest in me, that it's for all the wrong reasons, and I feel like I'm being kinda pushed into making yet another doomed relationship? Making me feel sorry for you isn't gonna make me want you.
Sain uus puhelin!!
Minulla on rusketusraidat. Sattuu -_-
Minulla on hirveä tylsää...
Minulla EI oo työtä vielä -_-
me (RAR Promotions) järjestämme keikka helsinkiläinen bändille Lontoossa!!!!

WOOO!!!

Easy, like a Sunday morning.Sunnuntai 22.07.2007 18:44

Heräsin klo 8 kun äiti huuti miulle, että mä pitäis herätä, sitten mennä kaupunkiin ostata siskolle sen synttärilahjansa, ja sit tulla kotiin, ja siivota huoneeni, keittiötä ym. ym. <ihme> no, sitten mua ihan vituttaa kun tarvin kirjoita Yliopistolle, kun nyt on mahdollinen että oon menossa tämä vuonna sinne. Haluunko mä?! En oikeesti.

No nyt, ostin Charlottelle House DVD:tä :D ja luin Harry Potter... soooo predictable.

l'avenirKeskiviikko 18.07.2007 02:53

menenkö mä yliopistoon syksyllä vai en?

etsinkö nyt kokopäivä työtä, vai osapäivä?

kerronko mä ihmisille miten mä nyt tunnen?

Bleeeeeeh -_-

Retail therapy :DSunnuntai 15.07.2007 21:29

Went shopping today, and got some much needed clothes:

off the shoulder stripy shirt 3/4 length sleeves
purple dolly dress
jeans
pointy toed flatties
teal long sleeved shirt
grey long sleeved shirt
black and white long sleeved shirt
hello kitty black and grey long t-shirt <3

no joo...... still have an earrache, which is annoying, but hey!
like also, at the moment lots of the stuff that H&M has! I am obsessed with their stuff, it's cheap, and pretty and good to wear!!! and i absolutely love crocs, ballet pumps, and little boots with tiny heels!! just need a job to buy more stuff.

also going to camden hopefully at the end of the month, which'll be good, as i cant wait to get my hands on the retro-stuff!! it's just SO cool...and, yeah ^^ hehehehehe.

in a strangely nice mood. but i'm tired, so i may have a bit of a nap, before charlotte comes home and gives me a french-manicure :D yaaaaaaaaay!!!!!!

*sekaisin*Perjantai 13.07.2007 02:37

Noh!
Tänään meni oikeesti hyvin :D Oon ollut kutsunut takas huomenna opettaa taas lapsille. Kysyin Watsonista mikä ikä ne ovat, ja hän vastaa "Ah, Jo, you're gonna love this, they're 9 and 10 years old!!" PERKELE!!!

Heh, sitten, menen sinne huomenna klo 9 aamulla, ja lähden klo 15 :) se on rahaton, mutta joo....

Indiana Jo :DTorstai 12.07.2007 18:26

Noh, katsoin peilille ja kuva näkyy outo :-s
Oon niin erilainen ku olin viime vuonna. Tänään oon menossa St Josiin, opetta opiskelijalle arkeologia :D mua jännittää... beelzebub (lapioni) on taskussa, ja oon valmiina mennä sinne.

Oon ollut aamulla kaupungissa työhaastattelussa, se meni ihan hyvin. Nainen kertoi, että jos saan työtä, mä opiskelen lävistyksiä :-s en mä haluu tehdä niitä lapsille- hän sanoi, että nuorempi ihmisiä ovat 4kk, ja se ei käy miulle.

Laitin just ruokaa, perunasoselaatikko- nämi! <3
kuulin juuri nyt Private Lineä "Already Dead" biisiä :D
ja, kohta mä meen kouluun :D Jezz (arkeologeja) on jo täällä, sama kui minun ex-opettajaa Herra Watson ja Herra Cater :D Viimeinen kerta siellä oli HAUSKAA :D ja mä rakastin se.

Eilen, menin satamaan ystäviä kaa ja me saimme rapuja! YAYA :D Mut, muä pelkää rapuja :-s ja hämähäkkejä. Yök.

Viime kesänä, olin työssä satamassa. Oon vapaaehtoisentyöntekoja arkeologejaan kanssa, ja olimme siellä. Löysimme siellä englannin vanhempi "dock guard" (emmää tiiä mitäs se on suomeks), ja siellä Medieval Ipswich, tai "Gippeswík" ^^ Olin medieval kaupassa, ja siel oli neulaa 'kupissa'...se on ihan outoa :D
Noh, olen talking bollocks again, mä näin eilen Rod, Stid ja Juha, he ovat työssä vastapäätä sinne, ja ne ovat löytävät sama!!! se on ihan yllätys kun, ei oo mitään sanoa että se pitäis olla sama siellä!!!!

Righty, bored you all to death, and you've probably had a laugh at my terrible attempts at your language :D

Nähään!!

XXX

She sells seashells on the sea shore...Torstai 12.07.2007 01:52

Bloody hell i'm bored.
I have the urge to kill my ex-boyfriend for being him.
I still want him though. Even after things went tits up.
I wonder... waaaaaaay too much ^^
I'm addicted to Maryslim's "This Corrosion".
I still miss life in Finland.
But I dont miss the saksat with the sukat :D