IRC-Galleria

I should have known better...Maanantai 06.10.2008 18:53

Ensimmäinen päivää ensimmäisestä semesteriasta ja istun tietokoneella kursin välillä kirjoittamaan jotain mitä mua ärsyttää.

Kuin näette mun ihkuboksissani, olen menoss viikonlopuks suomeen lopussa marraskuussa, tehdä vähän shoppailua ja mennä katsomaan Flinchiä Turussa. <jännä>

Ensimmäinen luento tänään oli saksaa, todella kiinostava, ja Elina on mun kursissa munkaa :D Opettajamme antoi meille listan, joista lukee tärkeät päivämäärät jne. Meillon Week 10ssa 2 koet, eli Ma. 1.12, ja jos emme oo sillon paikalla tehdä koet, siis emme voi tehdä niitä ollenkaan. Tiesin, hetki kun Emma sanoi siitä, että mulla olisi ongelmia, ja katselin kalenteriin ja näin että olin oikea. Mullon/oli ISO ongelma: palaan Englantiin Tampereelta Ma.1.12 klo 2345, siis ilmeisesti en saa olla yliopistossa päivällä. Siis meiän on pakko vaihtoa meiän lennot, siis palaan nyt sunnuntaina eikä maanantaina. Se tarkoittaa siis, että meil on vaan sunnuntai Tampereella. Ajatus oli, että vietäisimme 2 päivää Tampereella- tahdon kauheasti käydä Delfinaariossa, ja myös mennä Näsinneulaan ja Pyynikin näkötorniin ottaa kuvia Tampereella talvella (eli toivon että siel olis jo sillon lunta, haha) Mutta joo. Ei oo nyt ihan kuin tahdoin. Mennään vielä Näkötorneille tietysti, mutta se pitää olla nyt sunnuntaina. Noh, ei se mitään. Hyvää juttua on, että se olisi halvempaa tehdä noin, kun emme tarvitse maksaa toiselle hotelille. Jippiiiiiiiiiii.

Siis joo, mä meen nyt stalkaata Leoa, se olis tyhmä lähteä jo kotiin ennen päivän kolmas luento, siis mennään syömään tai jotain sellästä. Emmätiä. Tarvitsen tänään maksaa uudet lennot, ja katsoa leffaa jota sain Saksankielisten toimistosta, se on "Das Leben der Anderen", eli "Toisten elämäät" ainakin luulen niin XD Se kusee etten saa kääntää suoraan saksastia suomeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.