IRC-Galleria

PPS.Torstai 28.02.2008 22:49

Alko pikkasen jo seinät kaatua päälle, niin pakko oli lähtee sen verran käymään ulkona, et hain jann_Ulta muistiinpanoja lainaan ja kävin Filmtownissa. Alko jo paniikin poikanen hiipiä mieliin kun en keksiny mitä kannattais vuokrata, eikä ole enää ku yks vuokraleffa kattomatta, joten pakko saada lisää :D Onneks on naamakirja, facebook, jossa kävin kattomassa mistä leffoista kaverit on tykänneet ja löytyskö sieltä semmosta mitä en oo nähny. Kätevää kun pääs trailereitakin kattoo. No sit jotenkin keksin kuitenkin lähtee vuokraa Yksi lensi yli käenpesän, mut voitteko kuvitella! Siellä ei ollu sitä ollenkaan valikoimissa! Olin et "Anteeks? Niin olenko mä oikeessa paikkaa, onko tää olevinaan niinku videovuokraamo?" myyjä naurahteli et se kun on niin vanha leffa, johon vastineeks nappasin hyllystä Kummisedän ja kysyin mikä tämä sitten on, ei ainakaan uutuus? Mutta siitä kun on kuulema tullut uusi painoskin, hoh hoijaa. No sit oli vaihtoehtona 21 grammaa ja the woodsman ja otin nyt tuon jälkimmäisen. Jos seuraavalla kerralla kattos sit tuon 21 grammaa, onko kukaan nähny sitä? Edelleen kaipaan leffasuosikkeja? Ite oon tässä miettiny TOP leffoja, mut en osaa laittaa näitä paremmuusjärjestykseen. Suosikkeja kuitenkin on mm.
-Leon
-Fight Club
-Lucky number Slevin
-Gilbert Grape
-Monster (Aileen Vuornos)
-FAMILY GUY - STEWIE GRIFFIN: UNTOLD STORY !!! (:

Sen sijaan leffoja, joista muut ovat pitäneet, mutta minä en:
-Perhosvaikutus
-Unelmien sielunmessu

Sitten sellaisia ihan hyviä, suositeltavia, muttei suosikeiksi yltäviä leffoja:
-Flightplan
-Panicroom
-Simpsonit movie
-Moottorisahamurhaaja - pahan alku (paitsi miksei siinä ollu poistettuja kohtauksia, joissa moottorisaha ei käynnistykään tai vastaavaa :D)
-Vuosi nuoruudestani

Jotenkin tuntuu, et nyt ei muista yhtään niitä hyviä leffoja joita on tullu katsottua? Komedioista Rob Schneiderin leffat (Hot chick, Deuce Bigalowit ja Elukka esim.) on semmosta sopivan mautonta huumoria ja hyviin näyttelijäsuorituksiin perustuvaa aivot narikkaan hömppää. Sit tietty Jim Carrey, Steve Martinin ja Rowan Atkinsonin pätkät jaksaa viihdyttää. Atkinsonilta tosin ei oo tullu mitään kaksisia leffoja mut Mr.Beanit on ylivoimaisia :) Kauhua viitoittaa Stephen King, mitkään Ringit tai vastaavat ei hätkäytä...

Mut nyt kaipais vähän enemmän leffalta, jotain joka pistäs oikeesti miettimään, jännittämään, pelkäämään tai tuntemaan! Suositelkaa hyvät immeiset!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.