IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 19:13

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 19:09

Hiukan Lupua nyt nolottaa...

73RV3151Ä VVO:LL3... Maanantai 10.12.2007 20:17


Olipa _niin_ ilosta saada postin mukana laskua muistuttava kirje... Avasin varovasti ja kurkistin vaivihkaa nähden tekstin "VUOKRANMAKSUERITTELY" - mietin: "Paska, just sain vajaa viikko sitten uuden vuokranmaksuerittelyn autopaikan oton takia, joten tää ei voi olla muu ku vuokrannousu-ilmotus"! ...Ja sitähän se oli. Paskiaiset nostaavat maaliskuulta vuokraa kahdella kympillä!! Vuosi sitten nousi kympillä ja nyt kun vielä otin autopaikan, niin siitäkin rokottaavat 9 eskoo kuussa. Reilu meininki. Ei nytkään riitä edes opintotuki + asumistuki kuittaamaan koko vuokraa, niin mites se suu maaliskuussa pannaankaan? Olis sittenkin pitäny mennä sillon Kuopioon vamppaamaan miehiä, sillon kun sinne meni se jättipotti lotosta. Tai edes yrittää sitä Sedua perjantaina Onnelan avajaisissa :D Nyt äkkiä jostain rikas mies elättämään meitä!

Ja mitä vielä tuohon VVO:n "kiinteistökehitykseen" tulee, niin tekisivät edes jotain hyödyllistä, esim. laittasivat uudet tiivisteet ikkunoihin, mut ei, kun nää maalaa ikkunanpielet _ulkoapäin_ ja maalasihan ne pyörävaraston ja pyykkituvan yms. lattiat - HEI HALOO!!! Kyllä Mari nyt taas angstaa PRKL!

Uusia kuvatekstejä yms.Tiistai 20.11.2007 11:47

Jos joku ihmettelee noita Kyösti Pöystin tai muiden sitaatteja/kuvatekstejä ym., niin ne on sitten lainattu Pasila-sarjasta... Tässä lisää muutamia helmiä:

*Joo, kyllä mua seksi kiinnostais. Ai sanoinks mä sen ääneen?! En tarkottanu... Tai siis että ei kiinnosta. Eikun kiinnostaa. Ei! Tai, joo, mutta sitten vasta kun sä olet valmis antamaan... siis rakastelemaan. Eih! Jumalauta, sori, sitä rakkaus sotkee sanat. Ei! Ei rakkaus, mehän vasta tavattiin, en tietenkään ole rakastunut, ei paineita siitä. Öh, sori, mä sönkötän taas. Tätä se kiima teettää... Ei kiima, rakkaus! Ei, ei, ei kumpikaan. Yömyssy! Yömyssy kiinnostaa, kyllä. Vastauksena siihen sun kysymykseen: yömyssy kiinnostaa.
(Kyösti Pöysti)

*Tottakai mua kiinnostaa rakastella! Ei! Sanoinks mä sen ääneen? Ei rakastella vaan keskustella! Keskustella syvällisesti. Panemisen ohessa. Ei panemisen, vaan rakastelun. Rakastelun... EI. Sori. Sä oot niin kaunis ja ihana... EI, olen mä parempiakin nähnyt... EN OLE! Tai siis olen, mutta niihin mulla ei ollu mahkuja. Sori... Sitä ihminen puhuu sekavia, kun on tissit mielessä. Keskustelu! Ja yömyssy, KYLLÄ!
(Kyösti Pöysti)

*Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran kun se menee sieltä veräjästä. Villakoira menee. Sen näkee sitten silmällä siitä.
(Rauno Repomies)

*Oho! Nämähän on kalojen ruokaa! JUMALAUTA! Kalojen ruokaa söin! Mitähän minä sitten kaloille annoin? Lääkkeet annoin kaloille! Mielialalääkkeet kaloille minä syötin.. En syö kalojen lääkettä.. ... Lääkkeet, tyhjä.. Kaiken kaloille annoin ko? Koko lääkityksen sai kala... Ratkaisu: syö kala!
(Rauno Repomies)

*Tässä on sun sukupolvi omasta mielestään: Aina on ollut rankkaa. Isä raataa päivät pellolla ja illat tehtaassa. Viikonloppuisin hän käy sodassa. Äiti synnyttää kolmasti päivässä, kaikilla lapsilla on rutto. Leluja ei ole, ruuaksi on kaarnaa ja tervaa ja navetta palaa JOKA yö. Tässä on mun sukupolvi: Tyhmä, kiittämätön, laiska ja ruma. No, onhan se, mutta niin olisitte olleet tekin, teillä vaan ei ollut fyrkkaa!
(Kyösti Pöysti)

*Marjukka, mä olen viime aikoina käynyt saamarin monilla treffeillä, joten mä kysyn suoraan: olet sä läheisriippuvainen, tai kiinni edellisessä suhteessa? Entä olet sä nisti? Juotsä liikaa? Keskeytteletkö sä toisia ihmisiä? Nauratko sä omille jutuilles? Haluatko sä aina kännissä laulaa Aikuista naista? Käytätsä hymiöitä? Oletko sä nähnyt Amelien sata kertaa eikä riitä? Oletsä hullu? Sairaalloisen mustasukkanen? Oletsä Shania Twain -fani? Onks sulle orvot koirat jotenkin loputtoman tärkeitä? Onks sulla kuppa, ebola tai ootsä jotenkin muulla tavalla sekasin?
(Kyösti Pöysti)

Meillä on uusia lemmikkejä!Tiistai 30.10.2007 15:15

Eilen koiranjalostus-tunnilla mun puhelin soi - päiväkodista soitettiin. Sydän hyppäs kurkkuun ja sanoin et sori, pitää mennä ulos soittaa, päiväkodista koitettiin tavottaa... Kestää piinaavan kauan että luuri alkaa hälyttää, koululla kun on niin huonot kuuluvuudet. Kerkeen miettiä kaikki kamaluudet mitä on voinu sattua. Päiväkodin täti sanoo "Taisin nähdä Hetan päässä täin, voisitko sä hakea sen tänään aiemmin kotiin?" Taisin vastata että voi paska, mutta samalla olin helpottunut että kyseessä oli "VAIN" täi. Päiväkodista kun oltiin jo aiemmin varoiteltu täiepidemiasta, mutta samalla painettu villaisella "kyse on vain yksittäistapauksista, mutta kannattaa silti tarkkailla oman lapsen päänahkaa"... Tulin heti vainoharhaiseksi ja palasin tunnille päätä raapien... Selitin, että päiväkodissa on tavattu täitä ja nyt niitä on nähtävästi Hetalla. Opettajakin rauhoitteli että "Mari hei, sun päätä ei kutittanu ollenkaan ennen tuota puhelua" - ei niin mutta lopputunnin olin ihan varma että joku hitvelsi päänahassa. Onneks olin tullu omalla (lue:porukoiden) autolla kouluun, eikä mulla ollu edes kyydittäviä, koska mun oli tarkotus jäädä koulun jälkeen oppilaskunnan kokoukseen.
Jotenkin olin varma ettei Hetan päässä voisi olla täitä, vaan kyse olis väärinkäsityksestä. Mutta pakko se sitten oli uskoa kun menin sen omin silmin toteamaan. Iljetti ajatus, että ollaan nukuttu vierekkäin samassa sängyssä, joten varmasti minunkin pää kuhisi elämää. Tässä pieni varoituksen sana: täit voi esiintyä oireettomana ja vaikka on vaaleat hiukset ja hiuspohja, niin niitä ei välttämättä huomaa! Mentiin apteekkiin, ostettiin täisampoota. Kaupasta kävin ostaa jätesäkkejä, että voidaan pakastaa kamoja. Heta tiedotti kaupan tädille reippaalla ja kuuluvalla äänellä "Mullapa on täitä päässä" - onneks meidän takana ei ollu jonoa :D Tultiin kotiin ja aloin etsii netistä tietoo. Ennenkaikkee mua kiinnosti pitääkö mun pestä kani ja kissakin, että tarttuuko täit niihinkin. Mietin että täisampoon vaikutus kestää 14vrk päänahassa ja sekä kissa että kani nuolee turkkiaan, joten ei voi olla kovin terveellistä pestä niitä sillä, varsinkaan turhaan. Toisaalta teki mieli heti ryhtyä operaatioon täihäätö - mielellään valella koko kämppä bensalla ja sytyttää tuleen, mutta toisaalta tarvitsin aikaa rauhoittua ja miettiä. Heta tuli "äiti ota mut sylkkyyn" ja mä kavahdin inhoten "Tuota, miten jos ottaisin vasta hiustenpesun jälkeen?"... Netistä löytyi artikkeli, jossa eräs äiti oli kokenut saman kohtalon ja osasi etsiä asiasta postiviisia puolia:
*Joulutortut ja –pullat otetaan sulamaan. Pakastimeen tarvitaan tilaa.
*Meillä on todella puhdasta
*Kaikki on pyykätty
*Hiukset kammattu
*ja aamuisin saa päälleen virkistävän aamutakin – suoraan pakastimesta.
Että tällasta :D Mä löysin sellasen postiivisen puolen, että mä sain häipyä kesken päivän koulusta ja pitää seuraavan päivän vapaata, koska kaikki meidän ulkovaatteet on pakkasessa...
Todellisuudessa mä friikkasin täysin. Vaikka netissä kehotetaan välttämään ylilyöntejä, mun teki mieli myrkyttää kämppä lattiasta kattoon. Kaikki varisseesta ripsiväristä hiekanjyväsiin oli mun silmissä täitä ja näin niitä joka puolella. Väsytti ja ahdisti tuleva rumba. Aloitin pesemällä Hetan tukan. Ällötti koskea, olisin mielelläni varustautunu jollain ydinvoimalan suojapuvulla. Mielessä kävi myös, että Hetalle vois sittenkin sopia lyhyet hiukset, vaikka joku millin sänki :D Omakin hiustenkasvatus-ajatus pyyhkiytyi haaveista. Koitin löytää valoisia puolia ja ajattelin että onneks ei oo ku yks lapsi... Kun molempien päät oli käyty läpi, alkoi pakastus ja pyykkirumba. Itketti. Mietin mistä mua rankaistaan, mitä pahaa mä oon tehny (tähän eräs ystävällinen vastasi puolestani: lapsen)... Illalla piti lähteä palauttamaan leffoja Filmtowniin. Jäin tavoistani poiketen veivaamaan pilistä, koska ei huvittanut palata kotiin imurin varteen... Tilitin parkissa parille tuttavalle (kumma juttu että kaikkia alkaa heti kutittaa kun kerron niille tästä - raavitko sinäkin päätäsi juuri nyt?). Kotiin oli kuitenkin palattava ja päätin kammata molempien päät vielä tiheällä kammalla ennen nukkumaanmenoa. Pyysin Hetaa menemään lavuaarin päälle pää alaspäin ja selitin että jos sieltä irtoaa täitä tai niiden munia, niin Heta näkee ne lavuaarista. Lopetettuani Heta hihkaisee "Tuossa on yks poikanen - voooi miten söpö!" Mietin että seuraavaks se varmaan haluaa lemmikiks täitä... Se on ottanu tän ruljanssin hiukan lunkimmin.
Mä saan neuvoja joka puolelta: toinen kehottaa pakastamaan patjatkin (haloo: mihin pakastimeen mahtuu 160 cm jenkkisängyn patjat?!? ja kai sillon sama pitäs tehdä sohvallekin???) ja toinen sanoo että petivaatteiden pesu 60:ssä, vaihto ja sängyn imurointi riittää. Nice... Nyt myös ristiriitaista tietoo täiden tarttumisesta eläimiin. Netissä sanotaan niiden voivan elää n. vuorokauden lemmikin turkissa (eli periaatteessa ne voi sieltä palata ihmiseen, mutta meillähän on 14 vrk ajan täisampoon tappava vaikutus). Ei huvittas turhaan myrkyttää noita elukoita. Taidan laittaa ne vuorokaudeks pakkaseen :D
Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi

INTERESTING! 8]

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 15:00

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin:"immortal,"
2. Toistelin:"rautakampela"
3. Sanoin luokkatoverilleni:"Onks tukka hyvin?Näkyyks kello?"
4. Sitten piti tehdä: "T.Haapman/finnfashion.fi "
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon: "hullu kalajoki kuski,siis mä :)"
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "Henna muokkas, sille siis. <3"
7. Oon saletisti:"pöydän alla"
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "ei se kaunein pariskunta. MALEKSI JEE"
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "I was so happy here.. "
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan : "ääääääääääääääääääää............. "

Leidit landella osa IIITorstai 18.01.2007 00:09

Meinasin jo mennä kerää huomisen kamiksia valmiiks ja painua lampaita laskemaan, mut aattelin jotain käydä rustaa tästäkin päivästä. Aamulla navetalla aattelin et koitetaankohan multa ottaa luulot pois kun tuntu et saan kaikki raskaimmat hommat, niin sit kuuluu "Mari, pääset bodaushommiin"... Siinä tuli aamun bodybumpit kun nostelin itteni kokoisen keon päältä 25 kiloo painavia purusäkkejä ja kärräsin niitä navetan puolelle. Sano et jos kymmenen sellasta jaksat niin olis hyvä, mut kärräsin vielä toiset mokomat kun vauhtiin pääsin... :) Tää päivä oli vähän sellanen, et tekemistä ei tuntunu riittävän, joten pääsin harjaamaan ja paijaamaan lehmiä. Harmittaa kun ne toisen siiven hiehot tahtoo jäädä huomiotta, kun ne on siellä erillään. Kävin heti aamusta niille seurustelemassa. Siivoilin Nasulan (entisen sikalan) karsinoita, sekottelin rehuja, kärräilin niitä purusäkkejä, jaoin heinää, juotin vasikoita ja jotain sellasta pientä. Saa nähdä mitä se huominen tuo tullessaan.

Leidit landella osa IITiistai 16.01.2007 20:09

Meinasin eilen vielä iltanavetan jälkeen kirjotella, mut eipä sitä jaksanu kun tais olla kello jotain viis kun päästiin kotiin. Piti alkaa heti pyykkäämään kamppeita, kun muutama ämmy väänsi protestiksi sonnat lypsyasemalle enkä onnistunu välttymään ihan kaikilta roiskeilta :D Eläinlääkärin piti tulla lopettamaan se yks toipilas kun sillä oli kolibakteeri, eikä se antibiootista huolimatta alkanu tervehtymään. Se vaan makas sairaskarsinassaan ja sen vatsa oli turvonnu valtavasti. Olin katsomassa lopetusta, kun se nätisti piikillä nukutettiin pois. Jos se olis ollu jalkeilla, niin se ois ammuttu joko naulapyssyllä tai hirvikiväärillä... :(

Mä jatkoin eilen lypsyasemalla ja tänään pääsin ruokintapuolelle. Jaoin sekä aamulla että illalla hamsterilla heinät, rehu-matilla säilörehun, käsin väkirehut, viljat ja kivennäiset. Sit juotin vasikoita tuttisankolla. Täyttelin ruokintakärryjä ja rehu-mattia, siivoilin ruokintapöytää ja käytäviä ja vähän piti käydä siistimässä karsinoitakin, mut todellinen paskan siivous lienee edessä mulla huomenna, ou jeah. Tosin sain minäkin taas osani siitä kun lehmät lantasilla hännillään piiskasivat :D Tänään päästiin jo neljän jälkeen pois mutta, nytpä ei kerennykään käymään kotona aamunavetan ja koulun välissä.

Eilen tuli tekstiviesti et paketti ois noudettavissa postista huomenna (eli tänään) klo 16 jälkeen ja mä mietin et viitsisinkö suoraan navetan jälkeen käydä noutaa sen paketin. Tulin siihen tulokseen et kyllä viitin jos vaihdan vaatteet, niin en ihan hirveesti löyhkää. Mut kyllä mua nolotti mennä navetalta haisevana keskustan postiin :D Toivoin vaan et jospa mulla ei ois kauheesti lehmän paskaa naamassa, kun ei siellä navetalla tuu paljoo peiliin katottua :) Kylläpä piristi päästä heti suihkun jälkeen sovittelee uusia vaatteita! Eka pelkäsin et kaikki on väärää kokoo ja sit harmittaa, mut kaikki olikin just hyviä ja lopulta aloin jo toivoo et olis edes joku vikaostos, et vois jonku palauttaa eikä tartteis koko laskua maksaa :D Heh, löyty vielä aurinkolasitkin tuolta kun meinasin jo roskiin heittää tuon paketin. En muistanutkaan niitä :)

Mut nyt pitää mennä!

PS.Ai niin, aamulla tossa puol viiden aikaan särpin kahvia ja menin keittiön ikkunan ääreen, niin meidän pihassa oli pari city-jänöjussia :) Ne pomppi menemään tuolla pihalla <3 Pitäsköhän viedä parit porkkanat ja kattoo käyks ne syömässä :P

Leidit landella osa IMaanantai 15.01.2007 09:59

Huomenta! Tänään alkoi navettavuoro ja jännitin niin kovasti etten osannu yöllä nukkua :) En tiedä jännitinkö enemmän itse aamunavettaa vai sitä, heräänkö kellon soittoon :D No joka tapauksessa heräilin puoli neljästä saakka viiden minuutin välein, kunnes vähän ennen neljää luovutin ja nousin kahville. Varttia vaille viis hypättiin Hannan kyytiin ja matka meni rattosasti vitsaillessa tyyliin "Kuolen jos se navetan "isäntä" on komee eikä mulla oo meikkiä" heh heh :D Meitä olikin viis(!) henkee navettavuorossa, kun normaalisti taitaa olla kolme. Mä menin lypsyasemalle ja pääsin heti hommiin. Hiukan kyllä jännäsin, mut ihan suotta! Hyvin se lähti sujumaan ja opin paljon. Kerkes tälle aamulle sattua mun kohdalle vielä semmonen lehmä et piti solutesti ottaa ja positiivinenhan se oli. Niinpä piti lypsää se yks neljännes eri tankkiin. Sitten voitelin utareen lämmittävällä voiteella. Sitten pääsin hoivaamaan sairasta ämmyä. Tai kun siinä ei ollu oikeen mitään hommaa, niin kysyin voiko sen sairaskarsinaan mennä. Paijailin siellä sitä ja juttelin mukavia. Kyllä se sitten mun mielestä osottikin piristymisen merkkejä - alko jopa vähän syömään kun tarjosin seosta. Seurailin sivusta kun sille pistettiin antibioottia ja mittasin kuumetta. Ihan huumorintajusta väkee oli navetan henkilökunta, naureskelivat kun huvittuneena kyselin kuinka syvälle sen mittarin uskaltaa työntää ettei tarvii kohta kyynärpäitä myöten työntää kättä ja ettiä et mihin sen hukku :D

Sit kotiuduin ja Lilli ihmeissään nuuhkutti mun navettavaatteita. Kun pääsin suihkusta, niin Hanna soitti et sen koira oli yksinollessaan syöny sen suklaakonvehteja, eikä se nyt oikeen tienny mitä tehdä. Yritettiin eläinlääkäreitä tavotella, mutta toistaseks ei saatu ketään kiinni. Saa nähdä uskaltaako se Hanna jättää sitä koiraa nyt yksin. Mutta tämmöinen alku siis meidän navettavuorolle. Kahdelta uudestaan navetalle, sitä ennen metallitöihin muutamaks tunniks!