IRC-Galleria

Mikähän siinä on, että....Torstai 17.04.2008 17:55

-Kun olet sinkku, vonkaajat ovat järjestään hirvityksiä tai sitten niitä ei ole ollenkaan.
-Kun olet varattu, vonkaajia tunkee ovista ja ikkunoista ja muutama lupaavakin uros on joukossa.

*Kun yrität laihduttaa, lihot.
*Kun tarkkailet syömistäsi ja liikut runsaasti, lihot.
*Kun et laihduta tai tarkkaile syömistäsi etkä liiku, lihot.

-Kun lähdet arki-iltana yhdelle kaljalle, päädyt kotiin valomerkin jälkeen ja hauskaa oli!
-Kun odotat jotain megabileitä kuukauden ja ne vihdoin ovat, niin: viina ei nouse päähän, seura on perseestä ja viimeistään klo 22 tekee mielesi häipyä kotiin
Tai vaihtoehtoisesti:
viina nousee päähän liiankin hyvin, seuraavana aamuna huomaat taksikuitista tulleesi kotiin klo 20:30

*Kun koittaa lauantaiaamu ja saisit nukkua pitkään, heräät klo 6.30 pirteänä kuin peipponen.
*Kun taas herätyskello herättää sinut arkiaamuna klo 6.30, tuntuu kuin olisit kuollut.

-Kun saat lomasi järjestettyä heinäkuuksi, koko heinäkuun sataa ja elokuu on kaunis kesäkuukausi.
-Kun viimevuodesta oppineena järjestät kesälomasi elokuuksi, niin koko heinäkuun paistaa aurinko ja istut toimistossa perse hiestä märkänä. Sanomattakin on selvää, että koko elokuun sataa ja hyvällä tuurilla on +15.

*Kun edellisten kahden vuoden v-maisen kesäloman jälkeen buukkaat perheellesi ovelasti (aina niin hirveitten kelien) kesäkuuksi 3 vkon sukellusmatkan Thaimaahan, tulee ensimmäinen poikkeus 25 vuoteen: juuri nämä 3 vkoa kesäkuussa ovat ennätyksellisen lämpimät. Merivesikin. Loppukesänäkin tehdään uusi ennätys - nimittäin sademäärissä.

-Kun lähdet kauppaan hakemaan loppunutta vessapaperia, ostat 50 kpl kaikkea muuta, muttet yhtään vessapaperia.

*Kun työkoneesi on kieltäytynyt kuukauden ajan printtaamasta ja saat viimeinkin tekniikkanörtin sitä katsomaan, se tulostaa kuin unelma.
*Kun tekniikkahemmo on luonut sinuun pitkän katseen ja ryöminyt takaisin luolaansa, kone ei tulosta taas kuukauteen mitään.

-Kun olet puunannut talon lattiasta kattoon ja leiponut pullaa, niin vieraita ei näy mailla halmeilla. Kun kotona ei ole kahteen viikkoon ollut aikaa kuin syödä, nukkua ja vaihtaa vaatteita, anoppi tulee yllätysvierailulle.

*Kun lapsi kietoo palleroiset kädet ympärillesi ja sanoo sinun olevan maailman paras äiti, ei lähettyvillä ole ketään. Kun sama pentu kirkuu naama purppuraisena kaupan lattialla, tunkee hyllyjen välistä aina vain uusia mummoja mulkoilemaan.

-Kuukausien harkinnan ja pihistämisen jälkeen päätät viimein varata sen Kanarian matkan. Seuraavan päivän lehdessä matkatoimisto mainostaa samaa reissua puoleen hintaan.

*Kun onnistut kerrankin kaupassa valitsemaan sen lyhyimmän ja nopeimmin kulkevan jonon, niin kuittinauha loppuu juuri sinun kohdallasi.

-Säätiedotus lupaa pikkupakkasta vähintään kolmeksi päiväksi ja päätät pesettää autosi. Vaihtoehtoisesti:
- Pakkasta jämähtää ekana yönä 20 karaatia, etkä löydä aamulla edes reikää johon lukkosulan voisi työntää.
- Pakkasta on 20 astetta, mutta onneksi lukon vielä erottaa kuuran alta. Valitettavasti lukkosula on auton hanskalokerossa.
- Talven lämpöennätykset lyödään välittömästi, vettä sataa ja kura kuorruttaa autosi ennen kuin pääset edes kääntymään pihasta kadulle.

*Kun päätät myydä kirpparilla vanhoja tavaroitasi, niin henkilö, jolle annat väärin rahasta takaisin, on väistämättä entinen matematiikan opettajasi.
*Kun ostat kirpparilta vanhan takin, sen taskusta löytyy käytetty kondomi.
*Kun myyt kirpparilla vanhan takkisi vitosella, sen povitasku jää tarkastamatta ja ostaja löytää sieltä vähintään kymmenen euroa.

-Silitysrauta on väännetty yhdelle pisteelle kun yrität silittää pellavajakkuasi ja täysille, kun painat sen silkkipuseroasi vasten.

Koska meillä on aina näin kurja tuuri, niin olemme oikeutettuja yhteen viinilasilliseen. Tai kahteen. Tai kahteen pulloon. Ei she olennin nöbönuukhaa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.