IRC-Galleria

PikkuoravatSunnuntai 24.02.2008 02:41

Hetan mummu ja ukki kävi ja toivat tuliaisia Vietnamista. Toinen mummu ja ukki lähtee parin viikon päästä Espanjaan. Me palellaan Suomessa... Köyhää. Noh, käytiin me taas vaihteeks pakenemassa todellista elämää leffassa. Tällä kertaa vuorossa oli Alvin ja pikkuoravat. Seuraavaks voitas mennä kattoo ehkä Risto Räppääjä. Molemmat tykättiin leffasta, tällä kertaa mäkin jopa pysyin hereillä alusta loppuun \o/ Oisin halunnu käydä vielä vuokraa itelle jonku leffan, mut en löytäny etsimiäni (Michael Mooren uusinta tai Beatrix Potterin elämästä kertovaa), niin ilta menikin läksyjen parissa, hoh hoijaa. Saattaa opettaja kattoo, et on köyhä elämä kun tämä tyttö lähettää mikrobiologian kotitehtävät lauantaiyönä puol yhdeltä. No siinähän kattoo. Enää ei oliskaan kun pentuoppaan, opinnäytetyön ja tarhaeläinkurssin monimuototehtävät rästissä. Näyttää vaan pahasti siltä et nyt Hetakin on tulossa kipeeks. Tänään rukoilin et älä nyt tuu kipeeks kun mulla on ens viikolla pieneläinhoitovuorokin... Mut mä taidan siistiä paikkoja ja mennä nukkumaan. Tai en tiiä tointaako edes siistiä paikkoja kun kuitenkin aamulla jatkan unia Hetan noustua ja se mun nukkuessa kuitenkin sotkee paikat - joo mitäpä sitä suotta vaivautumaan! Eli siis nunnumaan ->

Virallisesti OHI ONLauantai 23.02.2008 02:27

Vaikka harjottelu loppu viikko sitten, niin vasta nyt voin virallisesti sanoo että ohi on: sain nimittäin just valmiiks oppimispäiväkirjan \o/ Aluks tuntu etten saa mitään tekstiä tuotettua, mutta tulihan sitä sitten yhdentoista sivun verran, vaikka valitsin tilaa säästävämmän fontin ja pienen rivivälin.

Mun oli tänään tarkotus lähtee Härmään (koiranäyttelyt + turkistarhavierailu), mutta kun kaikki lähtijät (Mikko, Sanna ja mä) oltiin enemmän ja vähemmän kipeitä ja ajokelikin oli kehno, reissu peruuntu. Olin ehtinyt järjestää hoitajan kissalle, kanille ja Hetalle ja reissun peruuntuessa oli vähän tyhjä olo, että mitä mä nyt tekisin, kun ei kehdannut lähtee Hetaa asioikseen kuskaamaan Kajaaniinkaan, kun hoidon tarvetta ei enää ollu. Ja kun koulussa mittarikin näytti 37.6 lämpöö, niin aattelin et vois ottaa vähän rauhallisemmin. Päätin siis ottaa ittee niskasta kiinni ja tehdä tuon oppimispäiväkirjan. Päivähän siihen tuhraantu, mutta nyt on hyvä fiilis. Jospa mä nyt saisin mielenrauhan ja lakkaisin näkemästä unia klinikalla työskentelystä :D

Tosin nyt kun päässy sinne turkistarhalle, jäi se yks toinen koulutehtävä rästiin, mutta minkäs teet. Aina ei voi voittaa. Toisaalta, ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin, sainhan mä edes toisen tehtävän tehtyä.

Kiva kun viime perjantaina tulin Joensuusta kotiin, niin mulla oli hirvee muuttokuorma tavaraa. Meni perjantai niitä purkaessa ja kotiutuessa. Lauantaina hain sit kissan ja Hetan kotiin. Kotiuduttiin niin myöhään, et niiden tavaroiden purkaminen meni sunnuntaille. Sitten maanantaina alkokin jo koulu ja koulun jälkeen kotiutin pupun. Meni sitten maanantai sen kamoja pakatessa ja purkaessa. Sitten kun olis lopulta saanu vaan asettua taloks ja unohtaa hetkeks pakkaamiset ja purkamiset (jota tullu muutenkin viimesen kahdeksan viikon aikana harrastettua tavallista enemmän), tulin flunssaan. En oo kehdannu edes olla koulusta pois. Ens viikolla onkin sitten pieneläinhoitovuoro, et pitää koulupäivän jälkeen hoitaa vielä ne otukset gerbiilistä vuohiin. Siinä sitä sitten on kun jaksas vielä omat elukat ja penskan hoitaa. Sitten koittas LOMA! Loma jollon mun pitäs siis tehdä kaikki rästiin jääneet koulutyöt ja OPINNÄYTETYÖ joka on yhä edelleen TABU! Joo, nyt alkaa pulssi kiihtyä ja verenpaine kohota siihen malliin, et täytyy rauhottua ja mennä nukkumaan :) Hyvää yötä!

NELJÄ AAMUA!Maanantai 11.02.2008 22:49

Aamut täällä käy vähiin... Enää neljä päivää aikaa mogata pahasti tai aiheuttaa työtapaturma - enkä epäile yhtään etteikö se onnistuis. Mutta toivottavasti kaikki menis kuitenkin loppuun saakka hyvin!

ISO IKÄVÄ!Maanantai 04.02.2008 22:38

Ei sillä, ettenkö viihtyis täällä; kaupunki, serkun koti ja työpaikka on kyllä kaikki kivoja, mutta ei voi kieltää etteikö olis ikävä omaa kotia, tyttöö, elukoita, läheisiä ja kavereita siellä. Välillä ikävä käy ihan sietämättömäks. Viikonloppuna aamulla herätessä halusin vaan rutistaa Hetaa ja ainoo toive oli että saisin olla siinä sen kans niin kauan kun haluan. Kaikki tämä sen jälkeen, kun se oli yöllä narskuttanu sietämättömästi hampaita ja potkassu kantapäällä mua silmään, niin että pelkäsin saavan mustan silmän. Mutta ei paljoo haitannu kun on joutunu niin paljon olee erossa siitä, että kaikki sen kanssa vietetty aika tuntuu arvokkaalta.

Stressaa kun kaikki kirjalliset koulutyöt on rästissä, enkä tiedä millon ehdin/jaksan/maltan niitä tehdä. Täällä mulla ei oo materiaalia ja kun pääsen kotiin, haluun varmaan ottaa kaiken menettämäni ajan Hetan kans takas. Ja kun sekä mulla että Hetalla on ollu ikävä, tulee karvas pettymys molemmille, kun jällennäkemisen riemun sijaan kohtaan Hetan ikävän purkautuvan kiukkuna. Se kiukuttelee mulle koko viikon kiukut kerralla. Tulee sellanen olo, et just, tätähän mä oonkin kaivannu. Viikonloput menee kuitenkin ihan liian nopeesti, kun perjantaista ja sunnuntaista lohkee iso osa matkoihin. Lauantai on ainoo kokonainen päivä, jonka ehdin kotona viettää. Sekin meni viime viikonloppuna kyläillessä. Käytiin Mikko-enon ja Sannan luona kattoo koiranpentuja <3 ja Tuomaksen 4 vuotissynttäreillä.

Mutta armahtakoot opettajat mua kun en jaksa koulutöillä päätäni vaivata!

Kirjeenvaihtoo naapureiden kansMaanantai 04.02.2008 22:05


On se kiva kun käy korkeentaan viikonloppusin kotona ja sillonkin saa käydä kirjeenvaihtoo naapureiden kans. Edellisessä kirjotuksessa kerroinkin siitä popituksen aiheuttamasta närästä ja nyt tänä viikonloppuna mä sain kerrankin olla se, joka nurisee :D Oon tainnu täällä aiemmin vaahdotakin siitä, kun jättivät mulle niin kauan "Vieraspaikka ei ole asukkaita varten" -lappusia pyyhkijänsulkiin, että hankin oman autopaikan. No, ihan niin alas en oo vajonnu, et kyttäisin pitääkö asukkaat autojaan vieraspaikalla, mut jumalauta mullon oikeus nipottaa jos joku ryöstää mun paikan! Autopaikan hankittuani, oon hyvin vähän viettäny aikaa koko kaupungissa, enkä oo siis juurikaan tarvinnu parkkia. Sen harvan kerran kun oon ollu autolla siellä, niin aina jonkun toisen auto on mun paikalla. Eli olettasin kyllä mun paikan olevan aika aktiivisessa käytössä muutenkin. Nyt sit otti sen verran otsalohkoon kun sen lisäks et mun autopaikalla oli joku ruoska, oli molemmat vieraspaikatkin varattu... Mun oli vaan tarkotus ajaa auto parkkiin ja poistua serkun kyydissä kaupungista... Jätin sitten noottia auton tuulilasiin, et mä maksan tästä paikasta yhdeksän euroo kuussa ja sen harvan kerran kun tätä tarviin, on siinä jonkun muun auto. Et jos jatkossa haluut lainata paikkaa, niin mun numeron kyllä saa tiedustelusta. Toinen vieraspaikka kerkes vapautua mun siinä runoillessa, niin siirsin sitten autoni siihen, mutta odotettavissa siis on taas lappuja mun tuulilasissa et tää on V-I-E-R-A-Spaikka... Eli voin jo ens viikonlopuks varautua kirjoittamaan naapureille vastinetta, että joo joo, vieraspaikat ei oo asukkaita varten mutta pitäkää ne autonne pois mun paikalta ja hankkikaa helvetissä ne vieraspaikka-kyltit! Kyllä kerrostalossa asuminen on sitten ihQQQ!!

kyttaajat.netLauantai 26.01.2008 20:18

Näkyy meidänkin talossa olevan rouva/herra kerrostalokyttääjiä. Kuuntelin musiikkia ja volyymit tietenkin kaakkoon päin kun imuroin. Sitten kun on valmista, lähden ulos ja ilmoitustaululla odottaa lappu "ONKO KUULO ALENTUNUT?? SINÄ JOKA KUUNTELET KOVALLA MUSIIKKIA. HOMMAA LANGATTOMAT KUULOKKEET ÄLÄKÄ RÄÄKKÄÄ NAAPUREITA MEULULLA!!" Kirjoitin just vastineen "Sinä joka valitit musiikin kuuntelusta: Miksi et tule soittamaan ovikelloa ja sanomaan suoraan? Mielestäni päiväsaikaan saa soittaa musiikkia ja jos se häiritsee, niin hanki korvatulpat tai kuulosuojaimet! Nimettömät kirjeet ei tee vaikutusta - jos ei ole pokkaa tulla suoraan sanomaan, niin vähintään nimi alle paperiin. Pahoittelen jos olen ollut häiriöksi! T.B 16 Schroderus"

On meinaan ennenkin tullut valituksia. Millon on lappua auton ikkunassa tai millon pudotetaan postiluukusta. ARGH! Autopaikasta ne ovat jaksaneet kitistä, kun pidin autoo vieraspaikalla. Sinänsä oikeutettua kitinää, kun autopaikasta pitää maksaa 9 eskoo kuussa, niin kyllä muakin vituttas jos joku pitää autoaan ilmaseks vieraspaikalla, MUTTA niin kauan kun vieraspaikka-kyltit puuttuu, ei mun mielestä ole varaa vaahtoomiseen. Tosin hankin sitten paikan ja nyt kun en autoa siinä pidä, on siinä aina jonkun toisen auto PRKL! Ja kerran baarista tultua pistin jenkat soimaan ja nukahdin... Siinä oli sitten popit soinu levyn loppuun mun nukkuessa ja vihanen naapuri oli tiputtanut postiluukusta pitkän kirjelmän. Ihmettelin vaan miksei sillonkaan voinut samalla vaivalla soittaa ovikelloo ja herättää... Tottakai olisin sammuttanu musiikin, jos joku olis herättäny... Mutta mitähän sitä seuraavaks? Ihan kun nytkään olisin ollu täällä hirveesti häiritsemässä kun tässä kuussa vissiin kahtena viikonloppuna ollu täällä? Jeesus Kristus mikä näitä ihmisiä vaivaa? Muuttasivat omakotitaloon maalle jos kerrostalon äänet ja naapurit häiritsee! Kaikista eniten ärsyttää just tuo selän takana puuhailu, ettei voida suoraan tulla sanomaan!

Mut mut, mä tässä rupeen kattelee Fast Food Nationia, kun tuli sellanen vuokrattua. Se perustuu Eric Schlosserin Pikaruokakansa kirjaan, joka löytyy multa hyllystä. Nyt vois keskittyä siihen kun sai täällä purettua höyryjä ja rekorderligin uusi granaattiomenakin mukavasti rentouttaa. Oli muuten hyvää :P~ Ostin samalla uuden muistitikunkin, kun ei sitä entistä ole löytynyt. Naurettavaa myöntää muistitikulle viiden vuoden takuu, kun varmaan takuukuitti pysyy paremmin tallessa kuin itse muistitikku. Ostin vielä tuollaisen überminin tikun, et varmasti hävii... Mut illanjatkoja (:

Lisäys myöhemmin:
Olipahan mun terveiset hävinny ilmotustaululta :D Ja mitä leffaan tulee, olisin oottanu enemmän. Kuvittelin olevan tyyliin Michael Mooren dokkarit, mutta ei ihan yltäny samalle tasolle (lue: ei sinne päinkään). Kyllähän tuon tietysti katto, mutta... Takakannessa sanotaan komedia?? Luulin kategorian olevan dokumentti, mutta ei se kyllä katsomisen jälkeen komediaankaan menis.

Vapaapäivät on just rankimpia...Lauantai 19.01.2008 20:03

Heta ilahtui mun tuliaisista, toin sille H&M:ltä semmosen Hello Kitty satiiniyömekon. Se totes heti et "Nyt me ollaan mummun kaa samiksii" :D Oli vissiin just vähän aikaa sit ihaillu kateellisena mummun satiiniyöpukua... Mut kiukkuilu ja angstaus alko jo eilen, eikä yöunille meno olis voinu neitiä vähempää kiinnostaa. Kaikki verukkeet taas käytiin perinteiseen tapaan "Nälkä. Jano. Pissihätä. Ei väsytä. jne." Sitten vielä kasteli yöllä sängyn... Huoh. Sit mun haaveet "tyttöjen kesken" vietetystä kivasta viikonlopusta alko kariutua, kun jo kaupungille lähdettyä ekalla etapilla, kahvilassa, alko hirvee vastustus. Se on _niin_ ihanaa kun ihmiset haltioissaan seuraa niinku jtn näytelmää konsanaan.

Sitten kun päästiin lopulta leffaan, olin mä jo niin näännyksissä et nukahdin sinne %) Vaikka siellä epämukavat penkit onkin! Mutta Heta tykkäs Röllistä...

Huomaa kyllä et Heta on ollu maalla viimeset kaks viikkoo, kun se ei osaa tuolla kaupungin vilskeessä varoa autoja ollenkaan. Ihanhan siitä on tullu landespede :|

Mut nyt tässä nautiskelen uutta kopparbergin sidukkaa (taas piilomainontaa), karhunvatukkaa. Ihan ok. :P Jeps, ei mulla tainnu olla mitään tän kummempaa tilitettävää tällä kertaa...

Rentouttavaa päästä taas huomenna Jönssiin ja maanantaina duuniin :) Vapaiden jälkeen on enemmän vapaiden tarpeessa kun niitä ennen oli...

Koti-ikävä O_oPerjantai 18.01.2008 13:09

Tässä testaan miten soneran mokkula (piilomainontaa) toimii tien päällä. Matkalla kotiin <3 Tällä viikolla on ollu jotenkin hirvee ikävä Hetaa ja oon oottanu viikonloppua, että pääsen viettää aikaa sen kans. Kissaa ja kaniakin kaipailen, mutta kissaa ei toinna kuljettaa mummulasta iisalmeen, kun jo sunnuntaina sen pitäs palata takas. Eihän se polonen ymmärrä sellasta ees-taas höykkyytystä. Kania voisin käydä koululla moikkaa, mutta eipä ole Tarja vastannu sähköpostiin, niin en tiiä pääsekö sinne. Heta varmaan mielellään kävis muutenkin kattoo koulun elukoita, jos sinne ois jo ne lampaat ja vuohetkin tullu. Ja Manustahan se pitää erityisesti (naurukyyhky). Saa nähdä hannaako Heta vielä Rölli-leffaan lähdöstä :) Huomenna olis tarkotus käydä.

Mut ei muutaku hyviä viikonloppuja kaikille! o/

VerenluovutusTorstai 17.01.2008 21:19

Kävin pitkästä aikaa veripalvelussa lahjottamassa puolisen litraa verta... Kajaanissa ja Iisalmessa kun ei oo veripalvelua, niin oon tottunu asioimaan Liikkuvan veripalvelun pisteissä ja olipa eri luxusta tällä kertaa! Ymmärtäähän sen kyllä, että "kenttäolosuhteissa" on vähän karumpaa... Ne lepotuolit oli niin mukavia että niihinhän olis voinu vaikka nukkua! Ekaa kertaa luovutin verta sellasissa olosuhteissa, et pysty hyvin seuraamaan miten se tapahtuu ja kyyläsin vissiin niin tinkaan, että se hoitsu kysy eikö mua haittaa neulan ja piston näkeminen, johon sitten vastasin että ei, jos ei sitä haittaa että katson :) Oli se kyllä aika ison näkönen neula, mutta hyvin ne osaa hommansa kun ei se tuntunu mitenkään ilkeeltä (ikinä ei oo tuntunu). Ihan hyvä olo oli koko ajan ja pikaseen kävin vaan kahvit nakkaa naamariin sen jälkeen. Nyt on energinen olo \o/ Kävin heti perään vähän shoppailee pikkuväelle lahjuksia :P

Serkkutyttö just infos mun kuulema sanoneen joku päivä puhelimeen että "mis sie oot" - vissiin huomaamati murrehirmut saastuttaneet mut :D Muhun tarttuu hirveen herkästi kaikki murteet, vaikka noista juntti-tuplakonsonanteista en tietenkään pääse (puhumattakaan että haluaisin) eroon :) Hankala vaan kun on murrehirmukavereita eri puolilta Suomee, niin hirveetä sekametelisoppaa saa aikaseks. Kohta KUKKAAN (lue:kukaan) ei ota tolokkua tästä mäläkätyksestä :D No joo, yleensä en kuitenkaan kirjota esim. tuplakonsonanteilla tai muutenkaan kummemmin murteella. Vai kirjotanko?

Tänään töissä näin ekaa kertaa eläinlääkärin voivan hiukan pahoin :D Leikkurissa oli poistettavana lantionpohjan tyrä ja kivekset. Kyseessä oli siis vanha koira, jonka peräpää vuoti haisevaa märkää ja suoli oli täys sontaa. Sitä kun se alko tyhjentämään, niin vedet silmissä rupes yskimään - oli vissiin melko mellevä haju :D

Joukkoeutanasia...Keskiviikko 16.01.2008 23:16

Tähän saakka ei oo vissiin käyny ku ehken yks koira ja yks kani lopetettavana, niin tänään oli sit joku joukkoeutanasiapäivä kun pakastin täytty ruumiista... R.I.P.