IRC-Galleria

TSÄDÄÄM!Keskiviikko 14.11.2007 12:16

Taikuri luttinen, luikuri tattinen.
Mennään tänään Jennin kanssa uimaan! Swim swim, slplurlurrups.

Tänä syksynä ja nyt talven alkuna olen erityisen paljon pitänyt huolta siitä, etten tule flunssaiseksi. Syön terveellisesti: paljon vitamiineja, raakaa valkosipulia, lämpimiä juomia, pukeudun lämpimästi ja olen vähentänyt tupakan ja kahvin käyttöä. Lisäksi imuroin vähintään kerran viikossa (varsinkin nyt kun sänky on lattialla) ja muutenkin siivoan ja tiskaan usein, etteivät bakteerit leviä. Vielä pitäis keittää hammasharja :D Siis upottaa harjakset kiehuvaan veteen :)
Kuitenkin kurkku on hieman turvonnut, yskittää ja niiskututtaa. Toisaalta, viime vuonna tähän aikaan olin jo täydellisessä räkätaudissa, joten edistystä on tapahtunut :D En ymmärrä miksi, mutta mulla joka talvi alkaa flunssa ensimmäisistä pakkaskeleistä ja jatkuu ihan alkukesään asti. Se on superrasittavaa, kun just esim. hapensaanti vähenee kun nenä on tukossa... TUKS TUKS. Ihan sama, menen menthol saunaan tänään ja hengittelen syvään ja sitten olen ikuisesti terve. KYLLÄ.

Mulla on uusi harrastus! Jipii. Vihdoinkin jotain tekemistä, johon voi paneutua intohimoisesti, JEAH. En kerro siitä vielä. Kerron siitä sitten kun tiedän siitä jotain. Niinpä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.