IRC-Galleria

HUH mikä viikonloppuMaanantai 24.11.2008 11:30

Nyt melkei tekis mieli vannoo et en juo enää ikinä, ainaka 2päivänä peräkkäin :D Mutta näinhä en edes viitti vaivautuu vannomaa, koska tiedän et joulukuussa repsahdan joka vkl kun on synttäreitä, harjakaisia, popedan keikkaa yms yms.. Tosin EHKÄ pääsee vaan sillä yhden päivän viihteilyllä, tai si ei...

Perjantaina mun piti olla fiksusti ja ottaa lasi viiniä ruoan kans, no toisinha siinä si kävi ja tulipas kierrettyy kylän baarit iltapuvussa ;) Mut ilta oli loistava, hyvää seuraa, ruokaa, juomaa.. Oi että!

Lauantaina olikin si edessä Yön keikka <3 Keikka oli loistava vaikkakin olis voinu soittaa ehkä hieman pidempää :) Juotava ei la ihan siihe tahtii menny alas ku perjantaina, mutta kuitenki kylän kautta sitä kotio päätyi.. ehkä olis pitäny jäädä kaupunkii tai mennä suosiolla kotii ;) Hauskaa oli, etenki eilen viettää "krapulapäivää" kavereitten kans syöden ja höpötellen ja nauraen!.. Tosin eilen mulla ei kyll ollu sitä krapulaa..nyt taitaa pikkuhiljaa alkaa iskee; voih!

Työmotivaatio on vähä heikossa tänä aamuna, mutta onneks mulla on lyhyt työviikko: torstai aamuna lähen viiden jälkee kohti Helsinkii ja palailen perjantai iltana takas :) Kovasti koitan pohtii mitähän siellä Hesassa tekisin torstai illan, ku koulu loppuu kuitenki neljältä ja ei kai sitä koko iltaa viitti hotskussaka notkua.. Shoppailuu, syömää vaik yksin se on aikas tylsää!

Ja huomenna pääsee lähtee ajoissa töistä pois, sillä illalla Tapakulttuuri ilta :) Yksityisnäytös Bondiin tarjoilujen kera coctail tilaisuudella alkaen ja sen jälkee viel syömää Finlayssonin palatsii; namskis ja mahtavaa :) Kiittää jo etukätee Tampereen poikia kutsusta..tyylikäs ilta tulossa siis



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.