IRC-Galleria

HIIKeskiviikko 30.07.2008 17:50

Kivaa kivaa kun aurinko paistaa ja on voinu lomailla tällä viikolla osittain..
Tänään sai uuden kivan tukan :) Nyt onki si hyvä lähtee illaks Näsijärvelle risteilee :) JEI!

FESTIT OHISunnuntai 13.07.2008 23:43

Olipas mahtava viikonloppu festeillä! YÖ JA LAURI oli niin HYVIÄ!!! Muutenkin loistavaa seuraa, ja sääkin pysy ihan mukavana koko viikonlopun.. Ens viikonlopun "saunaristeilyä" ja keskellä järvee uimista odotellessa.. Niin positiivisin Lempääläinen/Vesilahtelainen äänet kerätää myös la päivällä markkinoilla, tervetuloa äänestää..

FESTEILLE :)Torstai 10.07.2008 15:28

Kunpa tää keli vähä edes paranis viikonlopuks; vaikka ei meitä sadekaan tuu estää

Festit odottaa Tampereella, onneks myös majoitus kaupungin suunnalla järjestyksessä, niin ei tarvi välillä Lekiin tulla käymää :)

Huomenna suunnataan tyttöjen kans kattoo YÖ, eka tietty vähä aloittelee, syömää yms ja Yön jälkeen tietty ilta jatkuu aamuun kaupungin humussa..Lauantaina si jatketaankin yhdes kokkailemalla ja aloittemalla Hervannan suunnassa ja sieltä sitten kauttoo LAURI TÄHKÄÄ; JEE! --ne liput onkin jo jonkin aikaa odottanu jääkaapin ovessa ja nyt vihdoin pääsee kattoo!

Viikonloppuna kertynee ikää muutama vuosi lisää, sillä nauruhan pidentää ikää ja seura on takuu varmasti hauskaa!!

MATKALLE MATKALLETiistai 08.07.2008 01:53

JEI

Riikan matka varattu!! Pääse matkalle siis elokuussa!! =)

jeePerjantai 04.07.2008 15:04

Vihdoin täälläkin paistaa aurinko!! IHANAA!!
Tänää suunta kohti Tampereen terasseja ja teltalle kattoo menneisyyden vankeja =) Jippi ai jee!!

KoulutusTiistai 13.05.2008 16:05

Nykyinen koulu lähenee loppuaan, muutama koulupäivä jäljellä ja näyttötyötä tarvisi alkaa pikkuhiljaa kasaamaan, jotta ei jäisi kaikki kesälle..

Päätin hakea kuitenkin jatkokouluttautumaan ja pääsinkin Markkinointi Instituuttiin Helsinkiin suorittamaan ensi alkuun Palkanlaskijan tutkinnon; alkaa syyskuulla ja kestää puoli vuotta.. Työtehtävänihän tulevat muuttumaan ensi vuoden alusta kun alan laskemaan palkat kokonaan; nyt teen vaan avustavat työt..Toisaalta houkuttelee myös lähteä hakemaan samaan paikkaan joko Laskenta Assistentin tutkintoa tai Johdon Assistentin tutkintoa.. Mutta en oikein osaa päättää kumpi; vai peräti molemmat..Onhan mulla viel aikaa opiskella.. Toi Laskenta Assistentti kuitenkin ehkä olis enemmä mun juttua..

Urheilusaralla elämä jatkuu edelleen hyvin, tuloksia tulee koko ajan tasaiseen tahtiin! Nyt alko pari viikkoa si uusi "lukkari" jossa on paljon pitkiä muokkausjumppia, tykkään niistä kovasti! Ja uus Dance-Mix oli ihan paras!

Muuten kovasti jo ajatuksissa odottaa EC Turku viikko kesäkuun alussa..Varmasti ehkä jotain parasta mitä tänä kesänä tulee eteen! Nyt lauantaina oliski si oman kamarin kesänavaus, kiva päästä pitkästä aikaa bilettää, josko tulis käytyy tsekkaamassa myös kaupungin uusi baari =)

IKKUNAN PESU URAKKAALauantai 05.04.2008 13:28

Kevät etenee, vaikka ikävän synkkä ilma siel nyt näyttää olevan ja kolee..'
Olohuoneen ja keittiön ikkunat sainkin eilen pestyä, ja vaihdettua verhot. Mummun sain onneksi kaveriksi auttamaan, kun on tuo olkkarin ikkuna sen verta iso, et jonkun pitu siit kiinni pitää kun pesi, ettei menny ikkuna entiseksi.. Heti tuli kyll ihan erinäköstä ku ikkunat loistaa puhtauttaan ja verhot on erilaiset; piristävää!
Makuuhuone olis vielä edessä, joskos senkin tänää urakoittis ja sit alottais pihan siivoamista..

Eilen olinkin illalla kattomassa Tapparan taitoluistelijoiden kevätnäytöstä; joutsenprinsessa.. Oli kyllä mahtava! Pikkusetkin luistelijat luistelee paljon hienommin ku mitä ite on ikinä osannu luistella.. Puhumattakaan tietenkään Kiirasta; se on hyvä!

kevättä..Keskiviikko 02.04.2008 21:14

ihanaa et aurinko paistaa ja lämmittää!!! Pakko tässä viel lähtee sivakoitteen lenkki, vaik just tulin salilta.. Olin myös kehonkoostumusmittauksissa ja oon niin iloinen siit palautteesta jonka siellä sai..Ei oo turhaa rehkitty salilla ja jumpissa!! Tästä on hyvä jatkaa!

KEIKKAVIIKONLOPPULauantai 29.03.2008 14:18

Eilen oltiin kattomassa Yötä hyvien ystävieni kanssa Komeetassa Tampereella.. Oli aivan loistava keikka!! YÖ on aina vaan niin hyvä! Hih, oli myös hienoa mennä taxilla oven eteen, ja mennä jonon ohi ilmaiseksi sisää, kun satuttiin oleen VIP Listalla.. Kelpais useamminkin mennä näin! Tampereen yöelämässä tuli myös pyörähdettyä jälleen kerran.. Pikkuhiljaa ymmärrän mm. siskoani miksi kannattaa mennä viihteelle muualle ku omalle kylälle.. No siellä ei oo kohta vuoteen tullu oltua, ja saa varmaan mennä seuraavakin vuosi olematta viihtellä omalla kylällä..ehkä mun aikani on vihdoin kylänbaaris ohi..kauan siellä käytiinki!

Tänää pitäskin taas lähtee kohti kaupunkia, tällä kertaa suuntana Pakkahuone ja loppuunmyyty Popedan keikka =) Odottaa innolla!!!

Nyt tarvis lähtee heittää jonkinlainen lenkki ku ilma näyttää olevan mitä loistavin ja voipas si hyväl omalla tunnolla ottaa muutaman illalla...
Hyvää kevään odotusta!

Kuukausi jo melkein mennyKeskiviikko 30.01.2008 12:22

Kauheeta kun aika taas vaan menee edellä karkuun; ja kunnon talveakaan ei oo vielä näkyny :( Onneks taas täksi päiväksi on luvattu vähä lumisadetta, nyt siellä on ainaki tosi ikävän liukasta..

Uutta elämää elämäntaparemonttien jälkeen oon tässä nyt kuukauden verran viettäny, hyvin on sujunu! Herkkuja ei juurikaan oo tehnyt mieli ja en si oo pitänyt herkkupäiviä ollenkaa, paitsi viime perjantaina kun maistoin pienen palan kakkua, kun olin vähä laittamas ruokia ja kahvia esille yksissä äijien pippaloissa :)
Kilot on lähteny karisee, samoin sentit ympärysmitoista ja tuntuu siltä että kuntokin olis jo pikkasen noussu, ei pulssi lähe heti kiitään korkeuksii ku aloittaa urheilun =) Muutenkin olo on erittäin paljon mukavampi! Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti ensimmäistä etappia ennen kesälomamatkaa ja se toinen etappi onkin si ens joulu, jolloin pitäis kaikki ylimääräinen olla lähteny

Ens viikonloppuna pääseekin Ikaalisiin ja si lähes kuukauden kuluttua reissu Seinäjoelle, niitä odotellessa..