IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 14:27

SiNkkumatka Porvoosee taitaakin jäädä väliin erinäisistä syistä johtuen.. No ehkä voi viikonlopunkin viettää kotosalla rauhallisesti?! ja urheilla sillä uus jumppalukkari alkaa tänää; tiedosssa illalla siis PUMP, Pilates ja Bic tunti :) Voi olla aika raihnanen olo sen jälkee!

Eilen oli mukava päivä, aloitettiin aamu reippaasti käymällä pyörälenkillä Sinin ja Venlan kanssa; kiitos seurasta! Tuli munkin taas pitkästä aikaa pyöräiltyä, takapuolessa ny tuntuu vähä, mut yllättävän vähä :) Illalla oltiin viel Pumpissaki!

Ja Mikä parasta Tänää tuli postissa MATKALIPPU kohti Marmarista; ja turkkiopas, siinähä aika si meneekin sitä lueskellessa.. Onneks ei enää kauaa lähtöö :)

[Ei aihetta]Perjantai 22.08.2008 00:06

Marmaris kutsuu 6 syyskuuta; hih!! Jee jee Aurinkoon täältä sateista!!

Menin si kattoo Hanskin merkinnän..Torstai 14.08.2008 20:23

Kai se sit on pakko laittaa;)

Koska katsoit tämän merkinnän,niin sinun tulee lukea se nyt kokonaan, sillä tämän avulla saat tietää mitä SINULLE tapahtuu huomenna on hyväksi (;) sinulle tulevana perjantaina!

Huominen tulee olemaan elämäsi
paras päivä. Ihastuksesi pyytää sinua ulos.

Ja mitä perjantaihin tulee: SAAT perjantaina suudelman elämäsi rakkaudelta,eli häneltä.

Mutta, jos sinä et kopioi tätä nyt päiväkirjaasi, niin pelkään pahoin, että et saa tuota suudelmaa ja
sinulla tulee olemaan huono onni rakkaudessa koko loppuelämäsi ajan. :(on mulla siskoPerjantai 08.08.2008 14:58

..joka osaa shoppailla.. Ei varmaa tarvi ootella tuliaisia tuolta Monacon ja Ranskan Rivieran suunnalta..Sen verta tais mennä laukkuu, et hyvä jos mä kulutin sen viikon aikana Rhodoksella; huh!

..Mut viikonloppu vapaalle ny..Huomenna Ratina ja Suomi-ilmiö konsertti ja ONNEKS VIP liput jotta on katos pään päällä jos sattuu sataa!

[Ei aihetta]Torstai 07.08.2008 01:01

Kävin kattoo tänää 1918 näytelmän kansalaissodasta tuolla Myllyrannassa..Oli kyll hyvä ja jollain tapaa koskettava; laitto miettii asioita kuin hyvin meillä kaikki asiat onkaa!! Tosi erilainen kyll ku mitä muut kesäteatterit on tänä kesänä ollu; mut ehdottomasti kannatti käydä kattomassa!

..ehkä mä sittenkin pääsen laivalle lokakuussa; vähä jo sain innostutettua yhtä tyyppiä ;)

etätöitä..Tiistai 05.08.2008 16:39

Pitäs kai tehä etätöitä tai edes näyttökansioo, mut täälähä mä ny jumitan.. Ihan epäreiluu ku sisko pääsi lähtee Ranskan rivieralle viime yönä ja mä jäin tänne kylmyytee.. Vähä olis ehkä tehny mieli hypätä koneesee kans ku tuol kentällä ajelin yöllä!

Mä niin tahtoisin johki reissuu syksyllä; tai oikeastaa laivalle, koska siellä en oo ollu monee herran vuotee! Mut kukaa ei oo lähössä; MIKS?!

..Onneks Riikan matka jo kolkuttelee oven takana parin viikon päästä =D..

Mut toisaalta iha kivaa et alko nää viileet ilmat ja syksy; saapas taas säännöllisen rytmin Wellnessiin ku alkaa uus lukkariki si mun matkan jälkee..Odottaa jo kovasti! ..Torstaina si onkin totuuden hetki onko tulokset menny mihin suuntaa kesän aikana ku ei oo jaksanu joka päivä käydä salilla ja jumpassa..Mutta ehkä siit si saakin todellisen tsempin päälle taas!

HIIKeskiviikko 30.07.2008 17:50

Kivaa kivaa kun aurinko paistaa ja on voinu lomailla tällä viikolla osittain..
Tänään sai uuden kivan tukan :) Nyt onki si hyvä lähtee illaks Näsijärvelle risteilee :) JEI!

FESTIT OHISunnuntai 13.07.2008 23:43

Olipas mahtava viikonloppu festeillä! YÖ JA LAURI oli niin HYVIÄ!!! Muutenkin loistavaa seuraa, ja sääkin pysy ihan mukavana koko viikonlopun.. Ens viikonlopun "saunaristeilyä" ja keskellä järvee uimista odotellessa.. Niin positiivisin Lempääläinen/Vesilahtelainen äänet kerätää myös la päivällä markkinoilla, tervetuloa äänestää..

FESTEILLE :)Torstai 10.07.2008 15:28

Kunpa tää keli vähä edes paranis viikonlopuks; vaikka ei meitä sadekaan tuu estää

Festit odottaa Tampereella, onneks myös majoitus kaupungin suunnalla järjestyksessä, niin ei tarvi välillä Lekiin tulla käymää :)

Huomenna suunnataan tyttöjen kans kattoo YÖ, eka tietty vähä aloittelee, syömää yms ja Yön jälkeen tietty ilta jatkuu aamuun kaupungin humussa..Lauantaina si jatketaankin yhdes kokkailemalla ja aloittemalla Hervannan suunnassa ja sieltä sitten kauttoo LAURI TÄHKÄÄ; JEE! --ne liput onkin jo jonkin aikaa odottanu jääkaapin ovessa ja nyt vihdoin pääsee kattoo!

Viikonloppuna kertynee ikää muutama vuosi lisää, sillä nauruhan pidentää ikää ja seura on takuu varmasti hauskaa!!

MATKALLE MATKALLETiistai 08.07.2008 01:53

JEI

Riikan matka varattu!! Pääse matkalle siis elokuussa!! =)