IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 17:54

Hi hii; huomenna vapaa päivä; ihanaa! ja siihe perään vkl; jei! vaikka ei mitää erityisii suunnitelmii ookka, urheilla pitäis ja siivota; plääh!

..Oikeestaan yritän saada tuhlattua loppuja kesälomapäiviä näin pois, ku marraskuu matkasuunnitelmat peruuntu ja en mä ny sillo viitti kotona lomailla.. Joten jos aina pidentäis viikonloppujaa näin :)

Mutta ens viikonloppua jo kovasti odottaen; toivottavasti pohjosesta tulee jo uutta lihaa saaliina ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 10:27

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

HelpotusSunnuntai 21.09.2008 23:51

Huh mikä ihana tunne; kaikki velvoitteet harteilta pyyhitty loppuvuodeks.. Kyllä yks tavaroiden pois antaminen voi olla hienoa :)
Nyt alko si uus elämä; herkuttelusta päästävä eroon, urheiltava ja pidettävä hauskaa ilman huolia ja murheita ja iltapukuja :)

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 14:27

SiNkkumatka Porvoosee taitaakin jäädä väliin erinäisistä syistä johtuen.. No ehkä voi viikonlopunkin viettää kotosalla rauhallisesti?! ja urheilla sillä uus jumppalukkari alkaa tänää; tiedosssa illalla siis PUMP, Pilates ja Bic tunti :) Voi olla aika raihnanen olo sen jälkee!

Eilen oli mukava päivä, aloitettiin aamu reippaasti käymällä pyörälenkillä Sinin ja Venlan kanssa; kiitos seurasta! Tuli munkin taas pitkästä aikaa pyöräiltyä, takapuolessa ny tuntuu vähä, mut yllättävän vähä :) Illalla oltiin viel Pumpissaki!

Ja Mikä parasta Tänää tuli postissa MATKALIPPU kohti Marmarista; ja turkkiopas, siinähä aika si meneekin sitä lueskellessa.. Onneks ei enää kauaa lähtöö :)

[Ei aihetta]Perjantai 22.08.2008 00:06

Marmaris kutsuu 6 syyskuuta; hih!! Jee jee Aurinkoon täältä sateista!!

Menin si kattoo Hanskin merkinnän..Torstai 14.08.2008 20:23

Kai se sit on pakko laittaa;)

Koska katsoit tämän merkinnän,niin sinun tulee lukea se nyt kokonaan, sillä tämän avulla saat tietää mitä SINULLE tapahtuu huomenna on hyväksi (;) sinulle tulevana perjantaina!

Huominen tulee olemaan elämäsi
paras päivä. Ihastuksesi pyytää sinua ulos.

Ja mitä perjantaihin tulee: SAAT perjantaina suudelman elämäsi rakkaudelta,eli häneltä.

Mutta, jos sinä et kopioi tätä nyt päiväkirjaasi, niin pelkään pahoin, että et saa tuota suudelmaa ja
sinulla tulee olemaan huono onni rakkaudessa koko loppuelämäsi ajan. :(on mulla siskoPerjantai 08.08.2008 14:58

..joka osaa shoppailla.. Ei varmaa tarvi ootella tuliaisia tuolta Monacon ja Ranskan Rivieran suunnalta..Sen verta tais mennä laukkuu, et hyvä jos mä kulutin sen viikon aikana Rhodoksella; huh!

..Mut viikonloppu vapaalle ny..Huomenna Ratina ja Suomi-ilmiö konsertti ja ONNEKS VIP liput jotta on katos pään päällä jos sattuu sataa!

[Ei aihetta]Torstai 07.08.2008 01:01

Kävin kattoo tänää 1918 näytelmän kansalaissodasta tuolla Myllyrannassa..Oli kyll hyvä ja jollain tapaa koskettava; laitto miettii asioita kuin hyvin meillä kaikki asiat onkaa!! Tosi erilainen kyll ku mitä muut kesäteatterit on tänä kesänä ollu; mut ehdottomasti kannatti käydä kattomassa!

..ehkä mä sittenkin pääsen laivalle lokakuussa; vähä jo sain innostutettua yhtä tyyppiä ;)

etätöitä..Tiistai 05.08.2008 16:39

Pitäs kai tehä etätöitä tai edes näyttökansioo, mut täälähä mä ny jumitan.. Ihan epäreiluu ku sisko pääsi lähtee Ranskan rivieralle viime yönä ja mä jäin tänne kylmyytee.. Vähä olis ehkä tehny mieli hypätä koneesee kans ku tuol kentällä ajelin yöllä!

Mä niin tahtoisin johki reissuu syksyllä; tai oikeastaa laivalle, koska siellä en oo ollu monee herran vuotee! Mut kukaa ei oo lähössä; MIKS?!

..Onneks Riikan matka jo kolkuttelee oven takana parin viikon päästä =D..

Mut toisaalta iha kivaa et alko nää viileet ilmat ja syksy; saapas taas säännöllisen rytmin Wellnessiin ku alkaa uus lukkariki si mun matkan jälkee..Odottaa jo kovasti! ..Torstaina si onkin totuuden hetki onko tulokset menny mihin suuntaa kesän aikana ku ei oo jaksanu joka päivä käydä salilla ja jumpassa..Mutta ehkä siit si saakin todellisen tsempin päälle taas!

HIIKeskiviikko 30.07.2008 17:50

Kivaa kivaa kun aurinko paistaa ja on voinu lomailla tällä viikolla osittain..
Tänään sai uuden kivan tukan :) Nyt onki si hyvä lähtee illaks Näsijärvelle risteilee :) JEI!