IRC-Galleria

Surkeiden sattumusten sarja...Maanantai 31.12.2007 02:15

1. Eilen uudella kämpällä hajotin pöytälampun, joka iskältä lainatun paiskarin ja keittiön kattovalon ja kahden joulukynttelikön lisäksi on ainoa lamppu koko kämpässä (tai siis on vessassa myös valo). Kaadoin lampun kumoon, hetken aikaa se paloi aivan älyttömän kirkkaana ja kärvähti sitten.

2. Tänään aamulla herätys oli tosi aikaisin, koska mun piti olla lapsenvahtina yhdelle Ebban ystävälle ja meille oli tulossa Kouvolasta vieraita ostamaan ylimääräisiä star wars leluja. Sitä varten piti kuskata asunnolle tytöille leluja ja sitten ne myytävät lelut ja toimittaa muutamia remonttijuttuja...
Asunnolle päästessä huomasin, että toisesta kengästä oli vetskari hajonnut. Jossain vaiheessa pitäisi siis päästä kenkäkaupallekin ja pakkeli oli myös loppu.

3. Vähän ennen kahtatoista Janne huomasi, että osa myytävistä leluista oli unohtunut vanhalle kämpälle... eikun hakemaan. Minua jännitti jäädä yksin, koska tiesin tästä kouvolalaisesta miehestä vain sen, että hän ostaa huutonetistä pornovideoita ja olin tietysti rakentanut kauheat ennakkoluulot. Ja niinpä kouvolalaiset tulivatkin Jannen ollessa poissa. Ennakkoluulot kuitenkin murtuivat, setä oli kiva ja sillä oli mukana ihana pieni nappisilmäinen poika. Ebban ystävää tultiin hakemaan juuri kouvolalaisten lähdettyä ja menin huhuilemaan häntä Ebban vaatehuoneeseen. Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta tytöt saivat päähänsä, että siellä on kivaa pitää majaa. Ebba makasi yksin lattialla pelaten jotain peliä. Kysyin, missä kaveri oli. Ebba kohautti olkapäitään. Minä siinä nolona juoksen ympäri kämppää yrittäen näyttää siltä, että en ole hukannut tyttöä. Loppujen lopuksi hänkin oli vaatekomerossa mutta kulman takana piilossa ja tytöt olivat vain päättäneet jekuttaa minua! :/ Antakaa vaan lapsenne minulle hoitoon! Olen vastuullinen aikuinen!

4. Iskä tuli maalamaan ja Wilma repimään tapetteja. Isi tarvitsi paiskaria Ebban huoneessa ja peliluolassa, missä maalasi kattoja, joten lamppuja ei riittänyt meille muille. Yritimme laittaa joulukyntteliköt olohuoneeseen tuomaan valoa, mutta niistä ei juuri ollut hyötyä. Ennan pitää mennä kauppaan!

5. Irrotin vanhat lamput siitä hajonneesta ja yhdestä toisesta lampunjalasta, josta oli palanut lamppu. Pakkasin ne pussiin ja siinä valmistautuessani lähtöön muistin että p**hana, kenkä on rikki (ks. kohta 2). Janne köytti saapikkaan varren kiinni mun nilkkaan ja sanoi, että osta samalla sieltä Robbarista kengät, voit sovittaa siihen toiseen jalkaan.

6. Kuinka monta teologia tarvitaan ostamaan sähkölamppu? Ilmeisesti enemmän kuin yksi, puhelinneuvonnasta huolimatta ostin jotenkin vääränlaiset lamput, joissa oli vähintään yhtä himmeät lamput kuin niissä joulukyntteliköissä... Sen sijaan ostin kolme paria kenkiä muotitalo Robinhoodista (XD). Muttakun halvalla sai... Saattahan siinä tietysti perhe ihmetellä, kun nainen lähtee ostamaan talvisaappaita ja palaa juhlasandaalien kanssa...

Mut anyways, remontti etenee ainakin jossain määrin... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.