IRC-Galleria

And tomorrow we flyMaanantai 09.06.2008 15:04

Jos sanoin että feikki-isukki on äkänen lauantai-iltana niin olisittepa nähny sen aamuyöllä ja aamulla.. Se on tietenkin tosi kiva että kavereita tullaan moikkaamaan mutta saanen huomauttaa että jos kukaan ei avaa kun ovikelloa soittaa seitsemännen kerran jälkeen niin voitte mennä ihan vaikka vittuun siitä. Se ei vaadi soittamaan uudestaan kymmentä kertaa, koska sen jälkeen tuskin kukaan ilosesti tulee ovea avaamaan. Feikki-isukilla oli aamuvuoro ja herätys ennen seittemää ja jotkut taliaivot pimputti ovikelloa aamu viideltä.
Herätys oli tosi kiva ku oli koko yön hereillä niitten nappuloitten takia mutta se räjähti vasta autossa. Koko yönä ei oo saanu nukkua ja ku kävelee autolle ni nurmikko paskana.
Mäki ku meen naapurissa käymään ja jos ne ei avaa ovea ni otan ensimmäisen tuhovälineen ja pistän kaikki paskaks. Siitäs saitte ku ette ottanu mua sisälle.

Tänään on paskaa taivaalta - päivä. Harmi, mutta ainakin joutuu siivoomaan ku ei täällä paskaa sisällä - huoneessa viitti muuten olla. Lippusia ostetaan ja vaihetaan hieman rahaa ja tällästä.

Mä tuskin tartten aurinkorasvaa Englantiin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.