IRC-Galleria

You're a candle in the darkPerjantai 14.11.2008 19:35

Koska oon pipi ni oon ollu hela dagen hemma. Mutta koska huone oli horrible ni siivosin ja koska daddy cool haluu hävittää kaiken mitä haluun para mi casa ni kokosin huoneen uusiks. Sitten ku porukoitten remppa on finito ni sitte heivaan mun vaatekaapin to hell ja otan sen lovely sohvapöydän sen tilalle. Much better.

Yks apinan vauvva on ison karvaperseen mukana rekkailemassa. Tulee kotiin vasta myöhään mutta onneks sen saa kainaloon ees yöks ni ehkä parantuski tää tauti joskus. Karvaperse ei pääse kotiin, asukoot rekassaan stna. Pikku vauvva apinaa oottaa yllätys kun koko huone on paljon tyylikkäämpi ku edellinen hedelmäkarkkioksennus.

Mummo oli söpö ku hain pois siltä sen yhen pöydän jonka halusin senki pelastaa ni mummoseni sano että "tuu ihan koska vaan hakemaan astioita ja valkkaamaan mitä haluut itelles sitte ku muutat". Söpö. En kuitenkaan oo ihan vielä muuttamassa, harmi sinäänsä, haluun sen oman kodin, kiitooos.
Vielä kuitenkin vähän aikaa täällä ja pohtimassa miten asuntotuella eletään..

Shit happensKeskiviikko 15.10.2008 22:34

Koiran ihana aamuherätys: koska en pitäny sille seuraa --> pasko ympäri kämppää. Thanks.

HolidayLauantai 11.10.2008 14:51

Vähänkö on tylsää. Kaikki on jossain. Jonde meni Lahteen pelaamaan, sen jälkeen ryyppäämään, joten siitä ei oo iloa tänään. Mursa katos Jkl, eli se siitäki seurasta. Nää yhet pakkaa täällä onnessaan huomista varten ja mä dataan. Missä on mun elämä? Pitäs siivota mutta kun ei jaksa ei millään. Pölyä lentelee huoneessa. Jos tekis niin että venais hetken, ja sitten pakottautuis siivoomaan. Ens viikko meneeki siivoomalla että tästä olis tietty hyvä alottaa. Se on vaan niin sotkunen että menee motivaatio.

Ehkä syön eka.

Nyt oon agsti ja lakkasin kynnet mustiksi. Vähänkö oon pahis. Teineilen ja meen hakeen kaupasta siiderriiiii ja sit oon ihan kännissä yhen pullon jälkeen. Tai sitte oikeesti vaan siivoon ton huoneen. Kävis vaikka saunassa tänään. En oikeen tykkää saunoa ni jos tänään tekis kaikkea poikkeuksellista.

Suunnittelin jo abishowtaki.

Dead.

Wedding caseMaanantai 15.09.2008 01:50

Oottakaa vaan ku omani joskus juhlin.

Innostuin niin että aloin suunnittelemaan. Ah, että olis hienoa. Ja hullun kallista. Kuten kaikki pikkutytöt, myös minä haluan prinsessähäät.

Väsyttää niin että rivit ei pysy riveinä vaan tulee sellasia unihässäköitä. Ja unohin yhet kengät autoon. Ehkä jos huomenna muistaisin viiä ne omistajalleen.

Nyt meen haaveilemaan mun omista naimajuhlista.

See ya

Aa. Btw. Abiristeilyrahat nyt tän kuun loppuun mennessä. Kiitos.

HohhelihoijaaPerjantai 05.09.2008 18:34

Istuskelen täällä Kolkanlahessa koneella dataamassa ku ukkeli on tuolla alakerrassa kahvittelemassa kummisetänsä kanssa. Ja jee ne laittaa autoa ja jee mulla on ihan vitun tylsää. Kuolen. Haha.

Stna. Jos vaikka alkais venytteleen. Tai jotain..

Me loveTiistai 02.09.2008 01:35

Home is that feeling I have with youTiistai 02.09.2008 01:31

Hirveesti suunnitelmia, haluamisia ja tekemistä. Ainoa mikä hidastaa, estää ja vaikeuttaa elämää on aika. Joko sitä on liian vähän, liikaa tai aika ei vaan kulu. Kirjotukset pukkaa päälle ja ahistus sitä myötä. Ja kaikki hyvä siinä sivussa. Paljon hyvää, mutta aika tuntuu valuvan käsistä.

Spring 2010. Then everything is perfect<3 I hope..

Work work work. Where is my life?Tiistai 19.08.2008 01:26

Töitä olis mutta milloin ja miten. Jos hyväksyy työt niin joku suuttuu. Jos ei hyväksy niin taas joku suuttuu. Jos toinen menee töihin niin toinen on kotona. Jos kumpikaan ei mee töihin niin ei oo rahaa. Jos kumpikin on töissä niin.. Molemmilla on rahaa? En tiiä. Olis kiva kyllä mennä messuille, oikeesti. Mutta kouluaikana ni en tiiä. Tosin, hyvä palkka houkuttas. Ja se olis kuitenkin harjotusta kirjotuksia varten. Ei siis huono.

Kaukosuhde tyylinen juttu. Tai ei oikeesti mutta ku vähän huonosti pystyy näkemään.

ESPAÑA!!! Vähän tulee kyllä loistavat 2 viikkoa, sen voin sanoa. Juhlitaan yksiä synttäreitäki siellä ja sitte vähän baila baila ja uimista ja rusketusta ja shop shop ja Tivolia ja ehkä ferioita ja JEESS. Ehkä paras lahja itelle minkä voi antaa kirjotusten jälkeen. Ton reissun ansiosta jaksaa ehkä lukea. Vois alottaa huomenna. Tai.. Ehkä keskiviikkona. Joo. Alotan lukemaan keskiviikkona. Sitten pääsen ESPAÑAAN!!

Jep.

Juega con migoKeskiviikko 06.08.2008 23:05

Kohta taas yks päivä pulkassa. Loma alkaa valumaan käsistä ja koulukirjat kuumottaa laatikossa. Ei kiinnosta.

Porukoitten kanssa Espanjaan, ehkäpä ehkäpä. Pikkuporukalla myös samaiseen maahan kevään puolella, jos sais vähän karistettua pikkukaupungin tomuja ja valmistautuis uuteen elämään, elämään ilman koulua. Sad but true. No en tiiä onko niin surullista, ei vaan jaksais kiinnostaa. Mutta on toki tässä hyvätkin puolensa. Vaikka alkaa miettimään että tähänkö tää lapsuus sitten loppuu, uutta tuulta siipien alle ja alkaa oikeesti huolehtimaan ittestään. Ja muista.

Kisulien hoitoon kohta puoliin, sitten ehkä mies töistä, jos jaksais hakea ja loppu illasta football pleikkarilla. Yep yep.

Thanks for momoriesLauantai 02.08.2008 15:20

Jep jep vi häd veri kuud taim tugeter. Ai vas sou sääd pikoos mai beibi is in the plasticbäg. Mai Jimi Anselmo Benjamin Kauppinen, mai bläk beibi.