IRC-Galleria

TÄYDELLISET NAISET.Sunnuntai 01.04.2007 02:03

Täydelliset suunnitelmat.

Oma V.I.P. asuinalue Californiaan. Asunnot täyttä luksusta. Naapurustopilleitä ja kaikki on vaan niin täydellistä.
Omat loma-asunnot Eurooppaan. Luksusta nekin tietenkin. Ja vierashuoneet.
Gaalailtoja ja hienoja pukuja. Avoautoja. Kalliita autoja. Pinkki limusiini. Rikkauksia ja rakkautta.Täydellisen elämän on suunnitellut Laura & Riikka.Niin ja nää tulee toteutumaan.

Ammatinvalinnat tehtynnä.Keskiviikko 28.03.2007 00:02

Musta tulee OPO elikkä Oikein Pitkä Orgasmi ja Riikka on HOITSU. Suomeks: Hoitaa Oikein Ihanasti Toisten Sairaat Ulkoelimet.

Näin on näppylät.

Enää pitää ettiä toimipiste. Sitten perustetaan sellanen yritys että huh huh. Asiakaskunta.. Miehiä. Tytskit joutuu maksaa enenpi. Mutta kyllä me nekin hoidetaan. Ollaan tämmösiä jokapaikanhöyliä.

Kanta-asiakaskortin voi lunastaa kymmenennen hoitokerran jälkeen. Katos eka pitää tarkistaa onko kanta-asiakas vai haluuko vaan halvempaa toimintaa. Ja mehän ei mitään halpoja naisia olla ei ei. Tämä on rikkaille ihmisille suunnattu yritys joka kohottaa elämänhalua ja pitää sen ylhäällä. Ja kovana.

VII VIL VII VIL ROK JUU ROK JUU.Sunnuntai 25.03.2007 23:59

Tuota noin. Oli se seurakunta cup.. Niin ja tuota.. No ei siitä sen enenpää. Hauskaa oli. Oikeesti. Isot miehet oli tosi mukavia vaikka pelaskin ammatikseen ja oli liian hyviä. Mutta mukavia.

En oo mitään läksyjä tehny. Eikä jaksa eikä kykene eikä kiinnosta.

NIIIIN. Ja juttelin serkkusein kanssa pitkästä aikaa. Oli jees.

Pientä säätöä vielä. Ehkä mä joskus onnistun.
Isi teki kepposia ja jepulisjee, meillä on netti kunnossa. Ja se teki hieman pisneksiä ja hommaili uusia vekottimia teatteriin. Nyt kaikki sujuu kuin sulaa vahaa. Paitsi.. No joo. Mutta kohta kaikki on niin perfecto että ah. Tai ei se nyt niin varmaa oo mutta Peter Pan sano että tää toimii. Ei kyllä ees sanonu.. Mutta sen pitää toimia!

Nyt sattuu kurkkuun niin perkeleesti että ei ikinä. Rauhaset hieman turvonnu ja tosi kipeet. Kaikki sattuu. Ja kolme yskäkohtausta ussan tunnilla. Se ei oo kiva tunne. Alkaa oksettamaan ja kaikkea kamalaa. Ei hyvä. Ja sattuukin vielä.

Tänään kuulin vittuilua. Ja vittuilua. Niin ja vittuilua. Eikä pidä unohtaa vittuilua. Ja vittuilua. Oli koko päivä pientä kommenttia kokoajan. Mutta se on mun elämän suola, mun motivaatio olla vielä tollompi :DDD

Ei näin ei näin. Harkkoihin meen. Riikka hylkää maalin tänään hetkeks ja pääsen tekemään omia maaleja siihen koppiin.

Sunnuntai. 5 päivää. Odotan. Innolla.

HYVÄ TYTÖÖÖÖT<3Maanantai 19.03.2007 00:07

Edelleen nam.

Niin ja NAM. Ei siitä sen enenpää.

Ens sunnuntaita ootan ootan ootan kuin kuuta nousevaa. Vaikkei se mihinkään nouse kun siellä taivaalla se möllöttää yöt ja päivät. Enivei. Sunnuntai<3 Sillon näytetään kyntemme. Monessakin mielessä. Ja sitten pum ja ah ja nam ja jee. Ja sitten kohti finaalia ja lisää pumta ja ahta ja namta ja jeetä. Näin mä vähän suunnittelin.

L: Onko tää panta kenen?
E: Mun!
L: Entä tää huppari? Tässä on #16 eli se on..
E: Mun!

Hyvin tavaroista pitää huolta<3

Mutta. Nyt. Meen nukkumaan. Ja suunnittelen. Sunnuntaita.
Raiskasin äänen. Viikon hiljainen hetki. Saatte ainakin nauttia hiljaisuudesta jota en oo rikkomassa väläytyksilläni. Teillekin puheenvuoro.

Tekis mieli laulaa.. Ei oikeen onnistu :D

Ja viikonloppuna peli. En pääse pelaamaan. En oo päässy juoksemaan kahteen viikkoon. Ainakaan kahteen viikkoon. On siitä enemmän.. Kolme.. Kuitenkin. Ja ääni pois ja kurkku kipee vieläkin niin ei järkeä. Säästän seurakunta cupiin. Mutta mukaan lähen tyttöjä tsemppaamaan. Voitto kotiin ja kultaa kainaloon ja sen jälkeen kaikki saa sellaset pusut että huulet on turtana vielä viikon päästä. Ah. Ootan sitä. Huudan varmaan ääneni uusiks pois :D

Suunnittelin ruokapöydässä (kuiskaten, aika laadukasta keskustelua :D) että teen ison kyltin tyttöjä varten peliin. Jos ääni siis ei kanna. Teen todella upean kyltin. Mutta ainoo ongelma on se että miten saan sen mahtumaan autoon? Tunnetusti meiän bussien peräkontit on minimaaliset. Mutta joku kompromissi varmasti löytyy. Tyttöjen on saatava se kyltti. Mahtava kyltti.

Näin on kirjoitettu.
On se hienoa kun ei tajua että on kuumetta ja silti ravaa koulussa. Huikeat kaks päivää ja sen jälkeen sitten oonkin leikkiny kuollutta. Kuume laski tässä joku vuos sitten ja viikonlopun olin Mellikassa ja täydellistä, nyt ei ääntä kuulu. Ihan jees muuten oli, jänskättiin ja rukoiltiin tyttöjen puolesta jotka hoiti homman kotiin ;>

Huomiseks kaikki läksyt tehtynä. Öö joo.. En osaa mitään. Tartten tukiopetusta tai jotain. Ei näin Laura ei näin.

Juu tosiaan. Oon PB (=Piilo Blondi). Ja kamala neiti. Huudot koska tuota eksyttiin väärän sukupuolen mökkiin.. Niin se piiloutuminen ei ollu viisainta.. :D
Kermavaahtoa, ilmapalloja, karaokea. Näillä eväillä seuraavaan jaksoon.

Kylpylään, kylpylään, Ikaalisiin..Lauantai 03.03.2007 20:41

Haha. Ehkä mahtavaa.

Patrik on nam<3

Ja ne pomppulinnapojat on nam<3
Vastaa allaoleviin kysymyksiin ja lisää halutessasi tämä myös omaan blogiisi.

1.Kerro mikä minusta tekee minut?
2.Mistä huomaa kun kävelen kadulla?
3.Suuri joukko on tullu ympärilleni hämmästyneenä ja nauravaisena, mikä voisi olla syy?
4.Omituinen tapani/sanontani mikä on jäänyt mieleen?
5.Ensimmäisenä mieleentuleva yhteinen muistomme?