IRC-Galleria

"Mä oon oikeesti tyhmä enkä vaan esitä tyhmää" <- mun motto, khyllä.

Tänään näki mitä oikeesti tarkottaa sana tutor. Annas ku selvennän:
TUTOR
Todella Uskomattoman Tehokas ja Oikein Reipas

Siltä se näyttikin.. kopkopkop kuulu kun kipsuttelin pitkin poikin ATK-luokkaa selittäen todella selkeästi mitä kursseja pitäs ottaa ja mitä saa ottaa vasta kakkos vuonna ja miten mutkan kautta pystyy ottamaan monta hyppyä ja silti paljon kursseja. Aika perfecto.

Torstaina vois mennä uusiks. Tosin on media päivä ja kaikkea kivaa tiedossa mutta ei toikaan yhtään hullumpaa ollu eiei. Päinvastoin. Tosin pari lukkaria siellä on sellasia joita katoin opon kanssa uusiks. Niissä on liikaa kursseja, en vaan tiiä mistä ne on sinne saatu. Mutta opo lupas selvittää sen myöhemmin, vaikka kesällä.

Bridget Jones. Kuulemma muistutan tuota naista. En oo ihan varma pitäskö toi ottaa kohteliaisuutena..
Tuomarin vika.

Se on niin ihanaa kun ruottalainen tuomari laitetaan aina Suomen pelejä tuomaroimaan. Aina. Kiskasen sitä kirveellä päähän jos vahingossakaan tulee äijä vastaan. Eipähän tuu enää pilaamaan Suomen hyvää mahollisuutta voittaa ees jotain tänään. Formulat, Euroviisut ja jääkiekko hävittiin. Enenpi putkeen tää viikonloppu ei olis voinukaan mennä.

Plus extrat siihen päälle. Tää viikonloppu oli vitusta.

Nyt meen hukuttautumaan suihkuun ja laulamaan Det glider in..
Nyt Suomi vastaan Kanada tomorrow. Suomen on parempi voittaa.

Marsu kiskas hajuvedellä silmään. On se fiksu tyttö.

Jossain määrin epämääräistäLauantai 12.05.2007 16:32

Piti mennä kattomaan lätkää poikien kanssa mutta anteeks, en jaksa nyt. Katon kotona ja huudan porukoitten kanssa kilpaa kun Suomi yrittää väkisin tössiä koko pelin. Hope not mutta se on mahdollista. Mutta ehkä tuo Venäjä kaatuu. Toivotaan niin.

Oon kai tulossa TAAS kipeeks. Syytän tästä kyllä veljenpoikaani (HUOM. veljenpoika. Ei lapsi, ei mies, ei isä. Veljenpoika). Jotenkin eilinen päivä saatiin menemään vituilleen. Kyllä sitä välillä nauratti, paljonkin, mutta se oli ohimenevää tiettyjen tapahtumien takia. Illan kruunas se että kun en ollu kerenny päivällä syömään ja tulin kotiin yöllä ja toivoin että olis ollu ruokaa niin siskotyttösein olikin popsinu myös mun ruuat. No, eipä se mittään, söin sitten leipää. Mutta niin jäi mun lämminruoka syömättä vaihteeks. Niin kun yleensäkin perjantaina käy.

Vieläkin suuri paniikki hiusten takia. Just selasin Italian Voguen läpi eikä yhtään kuvaa hiusmallista jollasen haluan. Siinäpä onkin selittämistä kampaajalle tiistaina että miten hiukset pätkästään. Saattaa käydä niin että tiistaina teille esittäytyy (tai no siis keskiviikkona en cole) melki kalju larskaliini. Eipä tuo mittään, en oo ennen kalju ollukaan.

IHANAA LEIJONAT IHANAA!Perjantai 11.05.2007 02:14

Vähän huusin ja kirosin ja hurrasin ja vislasin. Se tehos.

Nyt ESC katon. Äitin kanssa mietittiin äskesen esiintyjän sukupuolta..

Ä: Onko toi mies vai nainen?
L: En tiiä.. Eikun.. Se on poika!
Ä: Niin joo anteeks, unohin että kolmaskin sukupuoli. Mies, nainen ja poika.
L: Se on poika!
Ä: Kuka se blondi nyt oli..
Hyi Ruotsi hyi, ei noin saa Suomea voittaa. Olis ees tehny hienon maalin mutta ei, sellanen munkkipaska että hävettää ruottalaisten puolesta.

Perjantai - KIITOS! JussiRiikkaJoelRiikkaAmaLinda <3 Meinasin itkeä kun kukkalähetys a lá Riikka ja Joel toi pappilassa ruusuja yksi ja kaksi. Ja kortinkin. Ihania lapsia äidillä. Hassua vielä kun 12-vuotias tyttönen sai pappilasta onnittelu laulutkin. Pari aikuisempaa tyttöä kuin minä kuiski että "paljon se oikeesti täytti? 14? 15?" Olis tehny mieli karjasta että oon vaan kaks vuotta teitä nuorempi :D Mutta mikäs siinä, ei oo ryppyjä mulla vielä ;D

Mellikkalauantai. Aamulla aikaseen Ellan kimppakyydillä sinne ja siellä hengattiin ilta puol kymmeneen. Joelllii tuli kyydissä kotiinpäin. Ihan turha reissu se oikeestaan oli. Mitään uutta ei oppinu eikä ryhmiä suunniteltu eikä leirikohtasta päivää valmisteltu eikä mittään. Mutta kivaa silti oli.

Piti tänään mennä mannilaan mutta ei jaksanu. Energia vajaus ja vitutus ja nyt vielä suurempi vitutus kiitos Lehtosen joka kopeloi ohi menevän laukauksen maaliin. Meiän Riikka sen olis saanu kunnialla kiinni ja pitäny tassuissaan. Täytyy ehottaa jääkiekkoliitolle että tunkee banaanin Riikan pöksyihin ja laittaa häkin eteen kiekkoja nappaamaan. Saattas Suomikin voittaa tuon Ruotsin vihdoinkin.

Arrivederci.

NU SKA VI BAILA!Torstai 03.05.2007 20:29

Nysse on sellanen juttu että... NU SKA VI BAILA! Kerran vuodessa saa juhlia itekseen (tai no siis melekeen) ja nyt on se päivä. Elekää mussuttako että oon sekasin, mullon lupa ;DDD Niin kun Tömpsyli sano tännään svenskapratan tunnilla että tipahin sinne viinatynnyriin pienokaisena joten oon ikuisesti siunattu pienellä pöhnällä. Sitä emme saa normaalilla alkomahoolilla tehostaa sitä tai tulloo karmeaa jälkeä.

Nainen on kauneimmillaan seitsemäntoista ikävuoden kohralla. Eilen:

L: Musta tulee huomenna kaunis..
Ä: VOI IHANAA! Meillä on vielä toivoa! Ei heitetä sitä toivoa vielä pois, meillä on huomenna uusi mahdollisuus!
L: Kiitti äiti..
Ä: Älä itke lapsi kulta, ota keksi.
(tunkee mukamas puol metriä leveää keksiä suuhun)
L: Heei!!
Ä: Mutta älä huoli, huomenna mennään naamarikauppaan..
L: Juu tosi reilua..

JÄTTEKIVA.

Mä tein lahjalistan:
- ulkomaan matka
- auto
- mies
- astioita

Sain:
- astioita

No sinäänsä ihan hyvät prosentit, 25% lahjoista toteutu.

Mutta nyt.. NU SKA VI BAILAAAA!!

UPSIDER PINAPPLEMaanantai 30.04.2007 02:43

Ei tyttö huomenna kouluun jaksa mennä. Kaks tuntia bilsaa ja kaks tuntia ranskaa ja välissä ruotsin ja matikan tunnit. Ei onnaa ei.

Igor. Vladimir. Dimitri. Jos ikkään saan lapsia niin mun pojista tulee ton nimisiä.

L: Mun lapset tulee olemaan Igor, Vladimir ja Dimitri
M: Joo ja enää puuttuu se Vaseliini..

D'Nash edustaa Espanjaa ESCssä kohta puoliin. Aika nam.

HEJDÅ MIN SVENSKA KUSIN!Torstai 26.04.2007 22:02

Juu kyllä mä tiesin että Mikael on mun serkku, mutta en tod tienny että se talar svenska på sin modersmål. Nyt se hihhuloi tällä sekunnilla Jepardyssä ja saa näyttämään meiän suvun entistä fiksummalta. Pässi, ei julkisesti saa sanoa oikeeta nimeään.

Tänään ehkä maailman paras teatteriesitys ikinä!

H: Vannon kautta kuun!
JP: Älä vanno kautta kuun, vanno jonkin muun kautta!
H: No minkä kautta sitten vannon?
JP: Vanno vaikka hänen kauttaan (osoittaa tyttöä yleisössä)
H: Vannon hänen siveellisen neitseytensä kautta..
JP: En menis kyllä tuosta sanomaan..

Nauroin koko kaks tuntia ja nyt on pullaposket niin puutunu että apua. Uusinta olis jees. Äikän ope kruunas kaiken. Juoksi esityksen jälkeen lavalle miesten perään ja huutaa: "pojat pojat, älkää menkö!" :DDD

Huomenna konvaan på dansa. Saattaa tulla ikimuistoisin konvaesitys ikinä. Vaatetus on ainakin ehkä täydellisin. Äsken justiinsa äiteen kanssa ommeltiin hamonen loppuun ja voe voe. Nooo. Hyvä tästä jutusta tulee, huumorillahan se pitää muutenkin ottaa.

@%#!?&Torstai 26.04.2007 01:08

En vihaa, en inhoa. En vaan pysty katsomaan silmiin.

RiikkaVokeJuuso oli seurana tänään kun jalkapalloilua katteltiin. Se itse pelaamisen kattelu jäi vähemmälle kun juttua tuli. Ja kuvia. Paparazzit liikenteessä.

Äiti kysy että miksen menny amis kyydillä kotiin. Elämä vaan ei oo niin yksinkertasta että sanoo tuntemattomalle henkilölle että saisinko pummata kyydin. Se ei vaan käy niin. Pitää tuntea että voi saada jotain kelvollista aikaseks. Muuten siitä tulee vaan monta rumaa sanaa ja kaikille paha mieli.

Huomenna varaan liput jos onni on myötä. Jos ei niin sitten on tuskien taival tiedossa ja paljon kompromisseja tehtävä. Mutta niin se on arkena pakko kun juhlaa ei oo tiedossa. Ei edes silloin kun olis syytä juhlia.