IRC-Galleria

Vauvvapileet! Me saatiin vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen oma yövalvottaja<3 Pikkuperhe kiittää tuesta ja laittelee pikku Adamista kuvia sitten kun herra uskaltaa avata suloiset silmänsä kameran edessä.
Ristiäisiä suunnitellaan, nimen tosin julkaisin jo mutta se nyt on ollut tiedossa jo pitemmän aikaa.

--

All my dreams came true

QUE VIVA ESPAÑA!Maanantai 30.06.2008 17:36

Mujeres gritan: UUUH
Hombres gritan: AAAH
Mujeres: UUUH
Hombres: AAAH
UUH
AAH
UUH
AAH
Y todos gritan: WOAAAAAAA

Y España gana!

Huomenna shoppinkia varmaankin, ihan ku ei oltas sitä jo harrastettu. Tartten kuitenkin varmaankin yhet kengät ainakin, yhen mekon ja sitte yhet farkutki vois olla ihan jees. Mutta siis se mekko on la primera, kengät tulee sitte ja farkut jos löytyy sopivat.

--

Lukion kakkosvuoden kirjoja myynnissä, ottakee yhteyttä jos tarttette.

RushSunnuntai 22.06.2008 17:06

Did ya know that imma goin' da grandma's now? After that imma goin' to take ma man from job and then starts holiday to us.

Imma in rush / gonna keep in movin'

Ma dream house is almost ready. We need just building to built us home. Prince doesn't know already latest changes but he'll see them today.

Astra is ma Alfa, Prince is ma Romeo, home is ma Italy. But wait, did I just went from London?

KummisetäLauantai 21.06.2008 16:12

Oli ihan kiva ku se oli käymässä, Jasu oli mukana. Pelattiin pingistä ja se tapas tuon herranki samalla ja näin. Vähän ärsyttävähän se välillä on, vittuilee ja heittää huonoa läppää mutta kun tiettä että se on läppää ni se on ihan hauska.

Taxi - Buss ja kuskina herra, mä olin manageri ja sihteeri, vastailin puhelimeen ja sovin hinnat ja kulkureitit ja aikataulun. Oli monen näköstä humalassa olevaa henkilöä kyydissä. Hyvin vähän selviä.

Poliisi ajaa harmaalla Hiacella, uaa, harmaalla Hiacella, poliisi istuu peräkontissa, uaa, peräkontissa, herra on kuskin paikalla, uaa, kuskin paikalla, poliisi ei saa ajaa omaa autoa, uaa, omaa autoa.

Hyvät jussit näin jälkikäteen, en oo pahemmin kotona ollu ni en oo sitte mitään jutskaillukaan.

See ya

And tomorrow we flyMaanantai 09.06.2008 15:04

Jos sanoin että feikki-isukki on äkänen lauantai-iltana niin olisittepa nähny sen aamuyöllä ja aamulla.. Se on tietenkin tosi kiva että kavereita tullaan moikkaamaan mutta saanen huomauttaa että jos kukaan ei avaa kun ovikelloa soittaa seitsemännen kerran jälkeen niin voitte mennä ihan vaikka vittuun siitä. Se ei vaadi soittamaan uudestaan kymmentä kertaa, koska sen jälkeen tuskin kukaan ilosesti tulee ovea avaamaan. Feikki-isukilla oli aamuvuoro ja herätys ennen seittemää ja jotkut taliaivot pimputti ovikelloa aamu viideltä.
Herätys oli tosi kiva ku oli koko yön hereillä niitten nappuloitten takia mutta se räjähti vasta autossa. Koko yönä ei oo saanu nukkua ja ku kävelee autolle ni nurmikko paskana.
Mäki ku meen naapurissa käymään ja jos ne ei avaa ovea ni otan ensimmäisen tuhovälineen ja pistän kaikki paskaks. Siitäs saitte ku ette ottanu mua sisälle.

Tänään on paskaa taivaalta - päivä. Harmi, mutta ainakin joutuu siivoomaan ku ei täällä paskaa sisällä - huoneessa viitti muuten olla. Lippusia ostetaan ja vaihetaan hieman rahaa ja tällästä.

Mä tuskin tartten aurinkorasvaa Englantiin?

He has grown up from boy to manLauantai 07.06.2008 20:33

Mamma Luciana tehdä oikein hyvä ruoka tänä iltana. Olla juusto-lohkoperuna, intialainen curry-kerma jauhelihakastike ja lämpimät sämpylä.

Hyvin menny tota rahaa tänään. Kävin ruokakaupassa ni meni 40e, alkoon meni vaan 5e mutta essolla ku kävin tankilla ni palo 35e. Eli 80e enkä oo ostanu mitään vaatteitakaan. Johan on..

We are mamma é pappa tän päivän ku real one on bilettämässä. Tosin tämä mamma on tiukempi ku aito ja pappa taas hurjan paljon äkäsempi. Ja nuo tytöt kun luulevat pääsevänsä helpolla.

3pvä päästä --> London

Rakkaus maksaaKeskiviikko 04.06.2008 23:04

Oon Tahitin merirosvo jonka laivalla seilaa Jack Jonas Sparrow-Gaubinen. Oli tyyni meri kun lokit mastoa piiritti. Karikko ohitettiin myrskyn runtelemia kivikkoja väistellen, vastarannan sotalaivalta kyseltiin vointia. Seilattiin läpi tuhannen meren ja saavuttiin takaisin kotisatamaan, josta ankkuriin tarttui haikala. Se tosin päästettiin vapaaksi, ei mahtunut valtamerilaivaamme.

Ohlalala. Lontoo calling. Thank you from this wonderfull evening. And here come UK's points. Twelve points go to D'anz.

Pesin auton käsin tänään. Menin sitten kiltisti viemään laturin essolle niin eiköhän muru pistäny mut sitte automaattipesuun. Tai siis sen auton. Ei kelvannu mun kätten työt. Tosin syy oli se ku ei ollu puutarhaletkua käytettävissä niin sangolla kun kannoin vettä ni saippuat ja paskavedet kerkes kuivua autoon kiinni. Sääli. Kovan homman tein ihan turhan takia. Mutta sainpahan ainakin aurinkoa.

Melominen on vaikeeta.

Livin' togetherMaanantai 02.06.2008 19:30

On lottovoitto syntyä Suomeen, mutta voisin mä Espanjaanki syntyä ja ottaa päävoiton rahana. That's it. Mutta kattokaas, hieman massia mukaan ja shoppaileen sisustusjuttuja. Sitte joku keijukainen ostais kämpän ni sit vois muuttaa siihen ja sit olis love in the air.

Dinz Dinz

I'm so glad you are aliveKeskiviikko 28.05.2008 22:39

Ette tiedäkään mitä kauhun hetkiä on tänään koettu. Tanssi meni miten meni, aika huonosti. Oman soolon unohin täysin ja vedin improna puolet esityksestä. Että näin. Ja sitten sain viestin mikä sai sydämen hakkaamaan ja kurkun kuivamaan. Soitin tarkistuspuhelun ja olin huolesta jäykkänä. Nyt pitää mennä hoivaamaan kultaa, en pysty käsittämään että näin hyvä tuuri kävi että se on ees hengissä..

Toivottavasti en aja ojaan. En halua lopettaa tätä elämää vielä. Vaikka tää aika kalliiks käykin.

Shoppasin abiristeilyrahoilla. Mutta ei hätää, maksan ne kassaan takasin. Tai ku siirrän ne tililleni ni ne on automaattisesti sekasin mun omien rahojen kanssa. Sitten vaan maksan koko laskun, osan omistani, osan niistä mitä muilta oon keränny.
Jotka btw on kohta myöhässä.

GOOD BYE SCHOOL, I'M GOING TO DANCETiistai 27.05.2008 18:11

Joo eikä tätä koulua muutenkaan oo pahemmin tiedossa. Tänään oli viimonen koe (Oh lalaa) ja huomenna JKL DanceDanceDance. Sitte torstaina lisää tanssia. Eka kaks esitystä ja sitten pientä promo opetus biletys fiiliksen nostatusta. Perjantaipäivänä erotiikkamuseoon ja sit lauantaina tokarit ja hasta la vista baby.

Pilluralliamisten määrä vähenee tulevaisuudessa. Bensan hinta nousee lähemmäks 2e/litra joten woow ei pahemmin autolla ajella. Ja tää tapahtuu siis ihan nyt kesällä. Pikkasen saa taas alkaa maksaan enenpi kaikesta. Vittu elämä on kallista.

L: Mä tunnen itteni niin äidiks. Eka vien lapset kouluun, käyn asioilla, teen ruokaa, haen lapset koulusta, vien miehen töihin, käyn kaupassa, siivoan, teen ruokaa, haen miehen töistä ja sama juttu uusiks seuraavana aamuna.
*etin auton avaimia kassalla ja meen paniikkiin*
M: Tossa on se ero mikset oo äiti. Sä oot niin tohelo.