IRC-Galleria

HEIJJJOOO.Maanantai 02.10.2006 18:44

PERJANTAI

Majottauduttiin tyttelien kanssa Ellan mökille. Voi sitä meininkiä. 27 ja puol sekuntia ja kaikki oli levittäny ruuat keittiön pöydälle ja alkanut syömään. Riikan ja Ellun kanssa vietiin jossain vaiheessa karkit ja sipsit piiloon makkarin sängyn alle. Sienet laitettiin pannulle ja pizzat uuniin ja Riikka alko vohvelitaikinaa väsäämään. Sillä välin ettei tiellä oltu, päätettiin Twisteriä pelata. Pyllyt paisto ja pää tungettiin tisseihin. Nam. Puol tuntia siitä ja kaikki oli syömässä. Oli tyttösillä hieman nälkä, ruoka meinaan loppu. Sitten piti turvautua HK:n siniseen mutta se ei suostunu tulemaan. Ei saatu nakkia.

Ennen saunaa meikkailtiin. Ai että kun oltiin kauniita. Oltiin niin hot että piti käydä ulkona välillä jäähdyttelemässä. Ja flirttailemassa ikkunan toisella puolelle oleville.. "Mulla on tälläset alushousut" "Mulla on samanlaiset, kato!" hienoa oli.

Hieman hassuteltiin ja juteltiin. Kaikesta mitä maan ja taivaan välillä voi olla. Siis liittyen poikiin aikalailla. Avauduttiin hienosti. Kun pojat sais kuulla kaikki meiän keskustelut niin ne ei puhuis enää meille. Liian härskejä tyttöjä.

Nukkumaan mentiin jo yhen aikaan. Tungettiin kaikki kuus tyttöä ketkä yöks jäi samaan parisänkyyn. Ahasta. Sitten tulikin nälkä. Syötiin johonkin neljään asti nakkeja alakerrassa. Sitten takasin nukkumaan. Tehtiin uus järjestys. Anne, minä ja Voke yhteen sänkyyn, Ella, Ellu ja Noora yhteen. Mutta ei niin sitten nukuttukaan. Ellu tunkin meiän jalkopäähän ja Noora meni sohvalle. Ella sai itekseen ison parisängyn. En nukkunu koko yönä. Eikä Ellukaan. Voke puhu koko yön, Anne ja Noora piti ihme meteliä kokoajan, välillä myös Ellakin. Ja Anne tiputteli mua ja Vokea sängystä. Snif.

Mutta hauskaa oli. Todella. Uusiksi otetaan joskus.

LAUANTAI

Kun Ellalta tultiin kahentoista aikaan, menin suoraan nukkumaan. Kaksi tuntia unta ja sitten syömään ja sieltä Kisasuojan pihaan. Ellun ja Sannan kanssa mentiin Nicebandyn naisten peliä toimitsemaan. Hemu ja Lasse heitti meiät sinne. Se vasta hauskaa olikin. Pelättiin (kaikella kunnioituksella valmentajaa kohtaan) Hemun ajotaitojen puolesta, mutta hengissä selvittiin. Paikanpäällä oli aluksi pieni paniikki, mutta Hemu hoitaa-asenteella löyty oikeat ihmiset. Ansku hoitaa-repliikki vaihtu Toni hoitaa-huudahdukseksi, kun Ansku kerto ettei ollut koskaan pöytäkirjaa täyttänyt. Jaskan ja Tonin seurassa peliä seurailtiin, opittiin jopa kaikkea uutta. Siis aivan mahtava viikonloppu oli. Vaikka naiset tosin häviskin 2-3 (vaikka oltas haluttukin lisätä pari maalia niille..) mutta hienoa oli.


BAHA MEN - WHO LET THE DOGS OUT

Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof)
Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof)
Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof)
Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof)

Om. tytöille joiden kanssa tätä laulettiin<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.