IRC-Galleria

FANTASTIC THREESunnuntai 05.11.2006 20:40

Elokuvailta piristi kivasti viikonloppua. Leffa tosin oli sieltä ja syvältä mutta tunnelma oli katossa. Poikaat siinä ruokaa yritti laittaa kun ilmestyin paikalle.. Voi voi niitä. Niiden onni että kerkesin paikalle, muuten ruoka olis ollu pilalla. Ei lesoilua kokkaustaidoilla, niissä ei oo lesoilemista, mutta oikeesti, niillä ei ollu mitään tietoa ruuanlaitosta. Siivosin siinä poikien syödessä keittiön. Herra Hoon porukat luuli että heidän kiltti poikansa oli innostunu siivoomaan. Pelastinpahan sen sitten pulasta :D
Ens viikonloppuna hautajaisten jälkeen uusiks leffailta. Ei saman herra Hoon luokse vaan sen toisen. Ja sen jälkeen ehkä meille. EHKÄ. Mielummin poikien kotiin, meille en halua. Ei ei ei.

NIIIIN. Hautajaiset ens viikonloppuna. En tienny hautajaisista, ees tienny sellasesta naisesta ollenkaan, marsu vaan kysy että mitä laitan päälle sinne hautajaisiin. Kiva kun mullekin kerrotaan. Mutta mutta. Mulla on kuulemma pikkuserkut Tommi ja Mika. Ikä? Sukunimi? Missä asuu? Ei tietoa. Hyvin äiti tietää sukulaisistaan.

Näänpähän nekin sitten. Mutta kiva, hieman noloa kun niitten mummo justiinsa potkassu tyhjää niin menee esittelemään suruaikaa eläville poitsuille että "moro, oon sun pikkuserkkus, kuis hurisee?" Tosi hyvin vedetty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.