IRC-Galleria

Laukku on sängyllä pullollaan kirjoja. Ongelma: en jaksa avata kirjoja ja tehä läksyjä. Ei tullu ku matikasta mutta huh huh kun niitä tulikin. Ja me Jeren kanssa niin loistettiin tunnilla kun ei tajuttu todennäköisyyslaskennasta pieruakaan niin hyvin osaan tehtävät. Onneks hikkeJuho istuu eessä niin se voi neuvoa. Mutta ei sitä nyt kokoajan siltä kehtaa kysyä. Tänäänkin tarttin apua plus laskuissa. Ei näin.

Aivot vielä lomalla. Palaa tässä ennen joulua takas. Ellei ne siitä suoraan siirry joululomalle. Pahoittelemme tapahtunutta.

RO on paras. Kerto miehistään meille ja jutskaili ja naureskeli ja oli ihana oma ittensä. Se on niin tyttömäinen nyt kun saparot päässä ja hameessa kikattaa luokan eessä. Mahtava. Päästi meiät saunastakin kymmenen minsaa etuajassa. "Tekemään läksyjä pihalle". Jep. On se loistava.

Ja mun ruotsin kirjat on ollu jollain murhahimosella naisella. Sekopää ollu. Murjotti miten kukaan ei rakasta sitä ja kukaan ei ymmärrä ja yhyy. Kirjottanu kirjan reunat täyteen angst viestejä. Eikä oo käyttäny kirjaa kun puoleen väliin asti. Hope not ei oo tappanu itteensä puolessa välissä kurssia. Ei ruotsi sentään NOIN kamalaa oo. Vaikka siitä mieluiten luopuiskin. Jos sais Ninskin jotain muuta ainetta opettamaan.

Kattelin just jatko-opiskelupaikkoja. Ei osaa valita mihin menis. Ongelma on se, että ne ammattinimikkeet mitä mistäkin koulusta voi saada on sen verran outoja, että ei tiedä mitä siinä ammatissa pitäs oikeen tehä. Lääkiksessä susta tulee lääkäri ja poliisiopistossa poliisi. Simppeliä. Mutta helevata soikoon kun susta tulee joku Bachelor of Management niin ei oikeen selvennä että mitä touhuilet ja mihin voit päästä hommiin. Onneks meen opon luo perjantaina. Kysyn kaikki ja se saa suomentaa joka saamarin ammatin. Kitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.