IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 21:26

Mä oon ollut melkein kaks viikkoa sinkku, ja tänään oli eka päivä, kun Heta päikkäreiltä herättyään tapitti mua innoissaan ja kysyi, että tuleeko *piip* tänään meille.
Mähän voisin tapailla vaikka ketä miehiä, vaan kun en voi. Toi pikkanen kiintyy niin helposti ihmisiin, et mä en ala seukkaan kenenkään kanssa, ellei siinä ole jotain kunnon vakavaa pohjaa, et voisin esitellä hänet Hetalle.
Sitä Oikeaa odotellessa.....;)

Mulla oli tänään eräänlainen työhaastattelu, mut kattelen nyt kuitenkin ehkä hieman toisenlaista duunia...Vaik siis eihän toikaan paha olis, kai....
Mut taidan jättää väliin, vaik siitä jotain tuliskin :)
Äidin mielenrauhan vuoksi.
Ja joo, ei oo kyse ihan sellaisesta duunista ;)
Mut jotain hommaa pittäis saada, tai muuten on joulu- ja tammikuu aikas hiljasta, enkä kyl haluu enää kotonakaan kahta kuukautta peukkuja pyöritellä, kun oon viimein tottunut siihen, et elämässä on muutakin.

Oltiin kattoos illalla Nellin tanssi-harkkoja Nojosella. Heta-reppana oli ihan maassa, kun ei päässyt itse tanssimaan, mut ehkä joskus, kun äitinsä on menestyvä liikenainen, HAH :D
Mä kun en nyt todellakaan ala maksaan puolesta tunnista 10 euroa. Se on kyl niiiiin kiskuri-hinta!

Meillä on ollut Hetan kanssa nyt kaksi päivää epävirallisia vapaa-päiviä ja ollaan tehty kaikkea kivaa. Ihan hyvillä mielin tässä ollaan :)
Ja sunnuntaina laivalle.









Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.