IRC-Galleria

HAASTEKeskiviikko 25.01.2006 22:38

HAASTE

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

*********************************
1) Kun menen nukkumaan, tarkistan ulko-oven varmaan kymmenen kertaa, että on lukossa, tsekkaan jokaisen huoneen ja hellan, varmistan että Hetalla on peitto päällä ja ettei sänkyni alla/vaatehuoneessa ole ketään :D

2) Kun herään yöllä, mun on PAKKO käydä pissalla, vaikka ei oo ees hätä.
Lapsuudesta opittu tapa, josta on vaikea päästä eroon ja vessakäynnin aikana piristyy ihan sikana ja sitten on kiva koittaa alkaa nukkumaan.

3) Pureskelen kynsiä. Ei niin omituista, mutta suorastaan pakkomielteistä :)

4) Joka ilta pakko soittaa äidille. Muuten jää harmittamaan, ettei tullut soitettua ja aamulla viimeistään sitten soitan.

5) Yöllä kun Heta inahtaa tai kääntää kylkeä, mun on ihan pakko mennä katsomaan, että sillä on peittoa. Muuten ihan normaalia, mutta kun kymmenen minuutin sisään oon käynyt tarkastamassa sen peiton varmaan 50 kertaa, niin alkaa olemaan vähän omituista :)

Haastan: satsku, be_happy (kolme nimeä jää nyt uupumaan)..
En tiedä ketä muu olisi niin leikkimielinen osallistuakseen ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.