IRC-Galleria

ja siitä toivon mukaan tulee paljon enemmänkin tekstiä heti kunhan keksin, milleen laitan oikeat asetukset Wordiin ;)
Internetin tietoturvasta tiedän kyllä nyt enemmän kuin koskaan :D

Kaupassa sattui tänään yksi hassu juttu. Olin iskän kanssa Euromarketissa ja siellä oli kauhea ryysis, ja joku mukula sitten ajoi mun jalkoja päin sellaisilla pikkuruisilla ostoskärryillä. Mietin mielessäni, että onpas siinä kuriton kakara ja onpas aika vanhemmat, kunneivat tajua ees pyytää anteeksi lapsensa puolesta. Käännyinkin oikein vihaisena katsomaan sitä lasta ja etsin sen vanhempia, kunnes sitten katsoin lasta uudemman kerran ja tajusin et se olikin MUN oma tytär :D Buahahaa. Vähän oli hassu tilanne törmätä häneen noin, kun oli isänsä kanssa kaupassa, eikä olla nähty muutamaan päivään. Iloiselta tylleröltä hän kuitenkin vaikutti ja halailtiin ja juteltiin siinä sitten hetki, kunnes jatkoivat matkaa isänsä kanssa :)
Eipä näyttänyt olevan kovin kauhea ikävä äiskää, kun niin reippaasti heilutti hyvästiksi ja lähetti lentopusun. Itelle meinas kyllä tulla itku silmään taas :)

Oon istunut tietsikan vieressä koko päivän siitä lähtien kun tulin kotiin ja alkaa onneks vaikuttamaan ihan hyvältä toi päättiksen vääntäminen. Ehkä, EHKÄ se joskus valmistuu ja ehkä mäkin valmistun sit.
Varmaan näen tosi kivoja unia ensi yönä, huoh.

Huomenna rakas kotiutuu ja mennään iskän luokse syömään koko perhe aina äiskää myöden. Vähän ootan innolla :)




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.