IRC-Galleria

Ainuliini

Ainuliini

happanee kuin viini vanhetessaan :P

TarjoustaloLauantai 12.01.2008 10:06

Tervetuloa, tervetuloa! Tänään tarjolla syljen suuhun tuomaa sylttyhyytelöä, mielen sekameteliä sopan muodossa, järisyttäviä kokemuksia musteen tahraaman mielen laidoilta.

Peremmälle, peremmälle neiti latvalahon aivoituksiin, katsomaan karua totuutta suoraan silmiin, kokemaan hikistä lukkopainia itseilmaisun kentällä, sinne vain mukaan kimppaan sisäisen kasvun sivuraiteille, paskan jauhannan ja tuuliviiriyden lala-landiaan.

Erikoistarjouksessa mielen riutuneiden lonkeroiden kanssa runneltua ruumista heroiinihuorille ja itsensä menettäneille. Villejä fantasioita ja akrobaattitemppuja niitä osaamattomille.

Halvalla lähtee, niin kuin aina, hallitsemattomana ylläripussina sitä haluamattomien kivaksi.

Laitetaan mukaan vielä pari sokeaa hiirtä ja sieluton maissilapsi padassa kiehautettuna. Lihaton keitto hivelee makuhermoja, kun muistaa syödä silmät ummessa.

Annetaan hyvään kotiin pari paskaksi hakattua tiiliseinää ja muutama molemmista päistä poltettu kynttilä. Rikki revitty ja runneltu kaikkeus naisen vartaloa. Poltetut sillat ja savuavat rauniot. Viinin tahrimat huulet ja huulipunan jättämät jäljet tupakan tumpeissa. Pureskeltuja kynnen kappaleita ja poltettujen hiusten tuhkaa. Pesueellinen karvaisia peikkolapsia räkää vuotavine nenineen. Toisiltaan ne ovat pureskelleet rikki tupsukorvansa ja hännänpäänsä, kuten peikkolasten kuuluukin. Mörrimöykyistä isoimman saa kaupantekijäisiksi säkkiin sullottuna ja tajuttomaksi potkittuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.